“Anđelo ima SELJAČKE FORE, reći će svima da gledaš u njega” Ša ponovo pao u vatru, Miona se uzalud brani

Anđelo Ranković nije ni nedelju dana na “elitnom” imanju u Šimanovcima, a već izaziva haos među parovima. I onim u braku, i onim u novopečenim vezama. Ovaj put zavodnik je glavni akter svađe Mione i Ša.


Počele su nevolje u raju za Nenada Aleksića i Mionu Jovanović.

Dugo je i trajala idila novopečenog para, s obzirom na to kakav problem sa ljubomorom Ša ima iz sezone u sezonu. Naime, Jovanovićeva je svom dečku zamerila to što uvek ima neki prigovor na njeno ponašanje, a glavni razlog trzavica ovaj put bio je Anđelo Ranković.

– Neću da pričaš za stolom o nekim stavarima da svi čuju. Ponašaš se kao kreten. Ja grizem kašičicu, ti mi govoriš:”Što radiš to?”. Ja uvek grickam kašičicu i puckam balončiće kad žvaćem žvaku. Ne razumem što me napadaš. Pred svima spominješ mog bivšeg i daješ povod da komentarišu sve to. Šta da radim da bi ti bio zadovoljan? Ja sam ti odgovorila na sve, nastavila bi se svađa. Tebi je ovo smešno? – rekla je Miona.

Nije, nije tako – rekao je Ša.

 

Miona i Ša

Miona i Ša
Foto: Youtube printscreen/ Zadruga Official

– Tebi sve smeta, sve ti je problem. Ti umesto da rešiš sa mnom neke stvari, ti za stolom krećeš raspravu. Istraumiran si zbog prethodnog odnosa. Ne mogu da pazim gde ću da pogledam – kazala je Miona.

– Rekao sam ti da Anđelo ima seljačke fore, znam kakav je. On će reći da svaka devojka gleda u njega. Pogledaj šta se Matoroj dešava – kazao je Ša.

– Valjda si prevazišao te fore – kazala je Miona.

– Je l’ hoćeš sa se posvađamo? Ja hoću normalan odnos – kazao je Ša.

– Onda se ponašaj normalno – dodala je Miona.

– Kako da se ponašam normalno, kad si rekla da te pesma podseća na bivšeg? – dodao je Ša.

 

Miona i Ša

Miona i Ša
Foto: Youtube printscreen/ Zadruga Official

Detaljnije pogledajte na snimku ispod:

Izvor: srbijadanas.com

News Reporter
Advertisements