U svakoj ČORBI MIROĐIJA? Maja se UPETLJALA u Anitinu priču sa Anđelom, Stanojlovićeva nije ostala IMUNA na OVO


Maja i Anita su i u prethodnoj sezoni imale brutalne sukobe zbog kojih je nekoliko puta reagovalo obezbeđenje, a sve je to bilo zbog Marka Markovića, sa kojim je Maja uplovila u vezu dok se Anita muvala sa njim. Da li će i ove sezone biti isti slučaj ostaje nam da ispatimo…


Na imanju u Šimanovcima vlada ratno stanje zbog odnosa aktuelne učesnice “Elite”, mlade starlete Anite Stanojlović i novog takmičara Anđela Ranković koji je Jovanu Tomić Matoru doveo do stanja ludila. Nakon što su se još jednom sukobile u radio-emisiji “Amnezija”, Tomićeva se povukla sa svojim prijateljima u kuću “Odabranih”, dok je Anita nastavila sa Anđelom gde je stala.

Međutim, u njihovo druženje uključila se i Maja Marinković, što po svemu sudeći nije prijalo Aniti. Maja je sela pored Anđela, a iako nije bila preterano zainteresovana za njega, Stanojlovićeva nije skidala pogled sa njega, pa je sa Anđelom na sve načine pokušavala da komunicira.

Anita Stanojlović, Anđelo Ranković

Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official/Srbija Danas

– Jedva čekam sledeću žurku – rekla je Anita, pa dodala:

– Ja sam sledeće nedelje nisam mogla da biram savršenog muškarca, pa sam birala ženu… Trebali su delovi da se sklapaju – poručila je ona, dok se Anđelo sve vreme smeškao.

 

Anita Stanojlović, Anđelo Ranković, Maja Marinković

Foto: Youtube printscreen/Zadruga Official

Podsetimo, Maja i Anita su i u prethodnoj sezoni imale brutalne sukobe zbog kojih je nekoliko puta reagovalo obezbeđenje, a sve je to bilo zbog Marka Markovića, sa kojim je Maja uplovila u vezu dok se Anita muvala sa njim.

Izvor: srbijadanas.com