“ANĐELO NIJE PLAKAO ZBOG TEODORE” Oglasila se ONA, porodica AMINOVALA Sandru Rešić – Savršena je!


Prava devojka za njega.


Nedavno se na velelepnom imanju u Šimanovcima održala superfinalna žurka povodom zavšetaka “Zadruge 5”, a tom prilikom Veliki šef okupio je bivše i doskorašnje učesnike, kako bi poslednji put proslavili najgledaniju sezonu ikada.

Ovim povodom, mentorka velelepnog imanja u Šimanovcima, Gordana Goca Džehverović, poznatija kao Mama Džehva, koja je stigla među prvim zvanicama, stala je ispred kamere portala Pink.rs i sumirala utiske o petoj sezoni, progovorila o vezi Sandre Rešić i Anđela Rankovića, a onda i otkrila koja je priča, po njenom mišljenju, najdegutantnija.

Gordana-Džehverović

Foto: Srbija Danas/Milana Pavković

Koje su Vaše impresije posle toliko vremena?

– Bilo je uzbudljivo, drago mi je da je Dejan pobedio, mislim da je zasluženo – istakla je Džehva na samom startu.

Što se tiče ljubavnih parova, koje su Vaše procene, konkretno Sandra i Anđelo?

– Ispostavilo se da nisu suze bile zbog Teodore, nego zbog prostora. Drago mi je što je našao devojku svog života, da podržava njegova porodica. Ona je devojka savršena, mislim da je jako dobra prilika za Anđela, mislim da je on sazreo, kao što je rekao da želi ozbiljnu devojku pored sebe. Ima sve kvalitete – rekla je mentorka imanja.

Pošto je ovo bila najgledanija sezona, postoji li jedna reč kojom biste opisali ovu sezonu?

– Skandalozna i malo je bilo degutantno u nekim situacijama. Uđeš sa jednom teorijom, a izađeš sa sasvim desetom. Ne zna se. Počev od moje Teodore, kada je ušla sa jednom pričom, namerom, a izašla je sa skroz drugom.

Po Vašem mišljenju, jedna situacija koja je bila degutantna?

– Najdegutantnija je mala Viki. Totalno me je razočarala kada je bila ona svadba u toku dana, kada je imala se*s. Ipak je ona majka i ne priliči joj – zaključila je Mama Džehva za Pink.rs

Izvor: srbijadanas.com