Andrijana će morati da me sluša, sviđa mi se njen tata! Maca na urnebesan način priznala da joj se Duško dopada (VIDEO)


– Na znam šta će da bude, ima te godine što meni odgovaraju. Izgleda mi kao biznismen, a nije biznismen i to me malo udaljava od njega – rekla je Maca


Ulazak Andrijaninog tate Duška Radonjića u Zadrugu izazvao je pažnju pojedinih zadrugarki, a posebno Mace Diskrecije, koja je odmah bacila oko na njega i priznala da joj se dopada. Međutim ni Duško nije bio ravnodušan, pa se prema Maci i više nego ljubazno i prijateljski poneo, što je njoj imponovalo.

To je odmah inspirisalo Ognjena Amidžića da postavi Maci nekoliko pitanja u vezi cele situacije.

– Duško je ušao u Zadrugu, vidim da ti na ovaj pomen već počinješ da se smeješ. Vidim da je on vrlo prijateljski nastrojen prema tebi, mislim da te takođe simpatiše, pa šta bi ti sad rekla na tu temu? – pitao je Ognjen.

– Baš je kulturan prema meni, da prijateljski je nastrojen… Na znam šta će da bude, ima te godine što meni odgovaraju. Izgleda mi kao biznismen, a nije biznismen i to me malo udaljava od njega. Kad mi je rekao da je pevač, onda ono pola-pola… -rekla je Maca.

– Znači ima ti izgled biznismena, a nije biznismen… A ti bi više volela, da je biznismen? – pitao je Ognjen.

– Da! – rekla je Maca kroz osmeh.

– Kod Bore ti nije smetalo što je pevač? A kod Duška ipak smeta? – pitao je Ognjen.

– Da. Ne mogu ja sad tek tako da se zaljubim, ali da mi je lepo sa njim da pričam, jeste. Zezaju me svi zadrugari već, zovu ga Mačak. Duško Mačak… – bila je iskrena Maca.

– Kako Andrijana gleda na to? – pitao je Ognjen.

– Andrijana se promenila prema meni. Sad me gotivi (smeh) – rekla je Maca.

– Da se smuvate ti i Duško ti bi Andrijani bila maćeha – konstatovao je Ognjen.

– Pa zezala sam je danas, rekla sam joj: “Od danas ćeš morati da me slušaš!” (smeh) Vidi se ta njegova dobrota prema meni, nije on pokvaren i nema neku taktiku – kazala je Maca.

 Je l’ bi ipak mogla da mu oprostiš što nije biznismen? – pitao je Ognjen.

– Pa videćemo – odgovorila je Maca.

 Koja je razlika u godinama između tebe i Andrijane? Vi ste tu negde? – pitao je Ognjen.

– Tu negde smo, da… Ali ja izgledam mlado s obzirom da u maju punim 27. Izgledam mlado, ona izgleda starije – rekla je Maca.

Pogledajte razgovor Mace i Ognjena o Andrijaninom tati: