“Aneli je NAJVEĆA SAKAJDAČA” Vrhunac SVIH GADOSTI IKAD VIĐENIH u rijalitiju, Ahmićeva probila ambis


Auditorium maksimalno zgrožen!


Takmičarka Aneli Ahmić zbog svojih izjava, ali i ponašanja, redovno je na meti komentara, a ovoga puta ponovo je tema njen potez u Beloj kući.

Nedavno je Aneli sve zgrozila kada je legla pored Janjuša prljavih čarapa, ali je sada prevazišla i samu sebe.

Na snimku koji kruži mrežama može se videti Ahmićeva kako u patikama sedi na krevetu. Naravno, prljave patike su bile na sedećem deli, a auditorijum, pored toga što je zgrožen, pita se kako to da je produkcija ne sankcioniše zbog ovakvog ponašanja. Međutim, s obzirom da je noćas Veliki šef bez pardona podelio desetinu kazni, potencijalno znači da će i Aneli stići opomena za ovakvo ponašanje.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @samo.realno6

“Zar ne znaš da je to kalaštura, kad se je zadnji put okupala”, “Ne znam zašto bludnicu ne kazne zbog uništavanja nameštaja”, ” Fuj, štrokava, zato je Vesna i mokri”, “Kobila”, “Baš mi je drago što nije više sa Janjušem”, “Najverovatnije, to je ona: živi od danas do sutra”, “U momentu kada je to prikazano moj muž kaze: “Fuj, pljujem ti ovakvo žensko”. Da se našminka i uzjaše zna, a da se noge u obući ne stavljaju na kauč, to ne zna”, “Pa ona je najveća sakajdača što je ikad ušla u rijaliti”, “Smrdulja nevaspitana”, “Klošarka stavila prljave patike na garniture”, samo su neki u moru zgroženih komentara.

Izvor: srbijadanas.com