Anelina sestra žestoko izvređala rijalite učesnike – O njoj sve najgore: “Finansira muškarce da bi legli sa njom”


Rešila je da odbrani svoju sestru od svih napada.


Sita Ahmić, rođena sestra Aneli Ahmić, odlučila je da se jopš jednom ogalsi preko svog instagrama i da žestoko odgovori pojedinim rijaliti učesnicima i komentatorima koji nastavljaju da vređaju i napadaju njenu rođenu sestru.

Kada je napadaju Aneli, posebno apostrofiraju činjenicu da je Aneli majka devojčice Nore te na toj osnovi drže moračlne pridike, a takav moralizatorski tretman posebno nervira njenu rođenu sestru noru koja ovog puta nije želela da ćuti,

Sita je napisala objavu u kojoj je poručila da je loše priče pojedinaca uopšte ne zanimaju, a posebno od ljudi koji ne mogu da se pohvale čistim biografijama.

– Znate koliko nas briga šta pišu neki klošari, tipa neka Jelena, neki nark*man Osman ili neka nemajka Ermina koja i, kada je u istom gradu gde je i njen sin, živi sama, a sin kod majke. Npr. ta Jelena mora da lovi i da finansira muškarce da bi legli s njom u krevet. Npr. taj Osman ima blata nego više nego učesnici zajedno i tako dalje. e tako, baš nas ne zanima što beda piše. Čisto da znate – napisala je Sita

Osman i Miki o Aneli

Podsetimo, Osman je, što u svojoj emisiji što za medije, o Aneli pričao da je njena ljubav sa Janjušem potpuno lažna. Skoro je u njegovoj emisiji upravo Miki Đuričić na Osmano pitanje opleo o Aneli.

– Aneli je baraba? – pitao je Osman.

– To je baraba teška bre. Kija i Dejan su bili interesantne osobe, a prevarili su ih partneri. Ova, sem Stanije koja joj je otela muža, nema ništa. Koga bre boli k**ac? Jesi li pokazala da si ljudina, jesmo li podelili parče hleba? Ne brate, samo ti je Stanija otela muža, a i to je pitanje da li je to tako kao što ona priča. Čuo sam da nije sve baš tako kako ona kaže – odgovorio je Đuričić.

Osman Karić

Izvor: srbijadanas.com