Anita i Anđelo imali SUSRET pred “Elitu” – SVE se dešavalo u Matorinom prisustvu: Biće SLOMLJENA


Anita i Anđelo su kroz razgovor otkrili da su se sreli u jednom lokalu na Zvezdari.


Anđelo Ranković i Anita Stanojlović, ponovo su privukli pažnju javnosti svojim odnosom koji se često kreće na relaciji toplo-hladno.

Njih dvoje u poslednjih nekoliko dana imaju žestoka prepucavanja, ali u trenutcima kad je sve u najboljem redu koriste svaki momenat da se bolje upoznaju, a njihovi fanovi sa društvenih mreža pažljivo prate svaki korak.

Jedna od situacija koja je privukla  veliku pažnju bio je razgovor koji se sinoć desio između njih dvoje, kad su priznali da su se letos sreli u jednom restoranu na Zvezdari i to dok je Anita sedela sa svojoj suprugom, Jovanom Tomić Matorom i venčanom kumom Tamarom.

Anita Stanojlović, Anđelo Ranković

FOTO: Youtube printscreen/Zadruga Official

Anita je priznala da joj je još tad Anđelo zapao za oko, iako je žena sedela pored nje, dok Ranković ne može da garantuje da ju je uopšte primetio, ali govori kako su velike šanse da jeste.

Jovana Tomić Matora

FOTO: Youtube printscreen/Zadruga Official

Njih dvoje su već jednom zagolicali maštu gledaocima kad je Anđelo pomenuo da je Anita preko leta preplanulog tena, a mnogima nije bilo jasno kako on to može da zna, kad je u Elitu ušao u decembru mesecu i tek tad je, kako oni kažu, upoznao i na prvu kliknuo sa njom. Da li su se njih dvoje viđali pre rijalitija ili je to samo teorija koja se proširila po društvenim mrežama ostaje da saznamo, ako se pokrene kao tema u Beloj kući.

Izvor: srbijadanas.com