ANITA I MATORA PRED RAZVODOM?! Zadrugarke ušle u žučnu raspravu oko bračnih problema – isplivao sav prljav veš


Nastao muk u Beloj kući zbog njihove svađe!


U toku emisije “Pretres nedelje” voditeljka Ivana Šopić popričala je sa ukućanima Elite o svim aktuelnim temama.

Glavnu reč povele su takmičarke i ujedno ljubavni par, Anita Stanojlović Jovana Tomić Matora, prilikom čega nisu propustile da prokomentarišu svoj odnos i aktuelnu svađu. Anita je otkrila šta joj Matora govori ispod pokrivača, a kamere to nisu uspele da zabeleže!

Jovana Tomić, Matora

Foto: Youtube printscreen/ Zadruga Official

– Danas ste pretile razvodom, niste još rešile? Matora pominjala si i njenu prošlost – obratila se voditeljka takmičarki.

– Od kada su krenula pitanja za Zolu, skrenula mi je par puta pažnju da to ne spominjem ni u šali. Rekla je da mi je terala inat, ali za mene to ne važi. Svi je hvale kako se promenila i ja to kažem, samo joj nije trebalo ono – pojasnila je Matora.

– Imale smo svađe oko toga i napolju – dodala je Anita.

Jovana Tomić, Matora, Anita Stanojlović

Foto: Youtube printscreen/ Zadruga Official

– Ne boli me Zola, već to što mi natrljavaju na nos svi – rekla je iskreno Matora.

– Svaki put kada legnemo u krevet prebacuje mi to – prokomentarisala je Stanojlovićeva.

Činilo se da bi tenzija koja je nastala svakog trenutka pretila da kulminira nekim mnogo ozbiljnijim sukobom ovog para, te je među takmičarima nastao muk dok su Matora i Anita vodile bitku za belim stolom.

Jovana Tomić, Matora, Anita Stanojlović

Foto: Youtube printscreen/ Zadruga Official

– Svaki put se uhvatim za glavu i čupam kosu kada drugi započnu tu temu pa joj posle prebacim. Još se setim Zole kako izlazi iz toaleta i peva – rekla je Matora.

– A ja šta sam gledala sa Šarmen u sobi? – pitala je Anita.

– Očigledno Matora traži razlog za raskid – dobacila je Miljana iz pozadine.

Takmičarke su se komentarima posmatrača još više rasplamsale i svađa je doživela vrhunac kada je Matora podelila sve na duši.

Jovana Tomić, Matora, Anita Stanojlović

Foto: Youtube printscreen/ Zadruga Official

– Mene ovde ljudi hoće da povrede preko Anite, kao što je Aneli došla i nazvala je kur**tinom koja je radila to u toaletu. Ja sam prešla preko toga, ali ne mogu ovde kada se tema stalno poteže – izjavila je Matora.

– Neću da se borim ako se ovo nastavi i pre ću da izađem odavde nego da se blamiram. Poznavajući Anitu i šta je sve radila u svađi neću da dozvolim da nekoga nosim na duši da se diskvalifikovao. Sve ide ka tome i postoji ozbiljna tenzija između nas. Nije lepo ni da sve moje bivše naziva kur**tinama. Priznajem da sam pogrešila što spominjem neke teme, ali dok je god volim gledaću svetlu tačku, ali bude li pomenula još jednom moju porodicu. Ja sam odlučila da u ovom rijalitiju po cenu ko zna kolike ljubavi, izaći kako bih poštedela svoje – rekla je Matora.

– Ako si prešla, prešla si i ja njoj ništa ne prebacujem, a i ona je svašta radila. Nemaš prava da mi prebacuješ te greške – naglasila je Anita.

Elita

Foto: Youtube printscreen/ Zadruga Official

Nakon što je Nenad Aleksić Ša spomenuo Jelenu Batos, Matora je vidno izrevolitarana ustala i obratila joj se u kameru!

– Evo sada javno da kažem, možeš to kraja da se baviš temom i da me komentarišeš. Ja ću da dođem i tebe i tvog muža da naređam na gomilu i da te tako dobro izj*bem pošto on to već ne zna. Da te kar*m onako sočno, da ti nabijem pi**etinu u usta , pa u du*e pa u usta, pa u du*e, da te je**m do iznemoglosti. A onda ću tvog muža da uzmem i da mu od m**a napravim suve šljive, da mu tako pop**šim ku**inu i nabijem čaršaf u du*e. Eto tako, popušiš mi ku**inu i pi**etinu i natrpam ti sve što imam u usta i tebi i tvom mužu i svim tvojim prijateljima koji te podržavaju tako bolesnu – završila je Matora.

Ukoliko vas zanima da pogledate detalje svađe pogledajte video u nastavku:

Izvor: srbijadanas.com