ANITA IZREŽIRALA SVOJE UČEŠĆE U “ZADRUZI”! Stanijin bivši joj deo TAKTIKE – Namerno obelodanila PREPISKE?!


Očekivano od nje?


Od samog ulaska u “Zadrugu” primetno je muvanje između Anite Stanojlović i bivšeg dečka Stanije Dobrojević, Marka Markovića. Međutim, Anita je došla kod Maje Marinković i Uroša Ćertića kako bi se posavetovala šta da radi sa Markom, ali njih dvoje nisu imali rešenje i misle da joj Marko neće oprostiti saznanje da je pokazivala njihove prepiske.

– Je l’ si ga ti savetovala ili ste se namerno muvali jer ja šetam sa njom? Šalim se, volim kad pogleda tako ludački. Mislim da je sad kraj kad si dala prepiske – pričao je Uroš.

– Nije bilo ništa – rekla je Maja.

– Ne verujem da će on to da oprosti. Možda njih dvoje i prave priču – dodao je Uroš.

– Ne znam šta da kažem – istakla je Maja.

Maja Marinković, Uroš Ćertić, Anita Stanojlović

Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official

– Ako su stvarno drugovi, on joj se poverio da se dopisuje. Ona je jedna od poznatijih učenica i namazana je za rijaliti. Imao je on sumnju, sinoć ribe pominju da je radila zbog toga – govorio je Uroš.

– Meni nije jasna ta relacija, ako smo završili, završili smo. Ako se vidim, to ne može da bude načisto. Kao Car i ja, nismo sigurno išli na sladoled – rekla je Maja.

– Nego na roštilj, ali valjda se više nećete gledati – izljubomorisao je Ćertić.

– Ja mislim da ga ona ne radi – shvatila je Maja.

– I ja mislim. Mala je slatka, ali da spavaš sa njom tri dana i da se ne ljubite. On se pokriva svojim pokrivačem, ona uleti na mišiće. Mala je sve izrežirala, a sad joj je propao plan – govorio je Uroš.

Detaljnije možete pogledati u videu ispod.

Izvor: srbijadanas.com