“Anita je SVE IZGUBILA” Matora presekla, saopštila svoju ZVANIČNU ODLUKU – Ne želim da budem zezanje


U braku Anite i Matore mnogo toga trenutno škripi. Matora je pred Drvetom mudrosti priznala kako se oseća, a potom je došla Bojana koja je dala svoj sud.


Jovana Tomić Matora danas je posetila Rajski vrt i Drvo mudrosti, sa kojim je porazgovarala o onosu sa partnerkom, Anitom Stanojlović.

Matora je priznala da je sasvim izgubila poverenje u Anitu i da ne bi mogla da joj pređe preko prevare sa Mateom Car, a otkrila je i da se suočila sa Anitinom manipulacijom.

Jovana Tomić Matora

FOTO: Youtube printscreen/Zadruga Official

– Kod mene postoji nada da nije sve tako. Vidim ja njenu manipulaciju, ali kada pomislim da je rekla neke stvari… ali nije pričala o detaljima. nema potrebe za razgovorom našim. Ja sam se iskontrolisala da je ne bih vređala. Ranije sam to radila, ali sada ne. Koliko god da sam povređena, ne bih govorila neke stvari, nisam ravnodušna prema njoj, a ona svojim postupcima u meni budi bes. Ja ne želim da budem ikome zezanje. Trudim se da ispoštujem moje i sebe, i to je to, ostalo me ne zanima, ona je kvarna prema meni baš. Iskreno, ne verujem joj ništa – rekla je Matora.

Bojana Pavlović je naredna razgovarala sa Drvetom Mudrosti o situacijama u Beloj kući.

 

Bojana Pavlović

FOTO: Youtube printscreen/Zadruga Official

– Ja sam pokušala da sredim situaciju, ali Anita je htela problem. Mislim da je ona neko ko se neće zaustaviti na tome, iskreno nemam nameru da joj naudim, ona je sve izgubila. Ako privlači pažnju Matoroj na ovaj način to je loše. Verujem da bi bio karambol da Matea uđe u Elitu, moraću da sredim stvari sa Anđelom, a Anita je provocirala sve, ona sve namreno radi. Nadam se da će se smiriti – rekla je Bojana.

Izvor: srbijadanas.com