AU, BOMBA! Kija ŠAPATOM otkrila sve o SEKS AFERI SA FILIPOM! A tek tajni znak na sastanku! Raskrinkana! (VIDEO)


Kamera snimila SVE!


Kristina Kija Kockar i Filip Đukić na udaru su zadrugara i novinara već danima zbog toga što negiraju da je među njima bilo ikakvih osećanja, kao i da su imali seks u toaletu hotelske sobe, iako mnogi dokazi ukazuju na to.

Ipak, ono što Kija govori kada viče na sastancima nije sasvim isto kao ono što šapuće zadrugarima na uvo. Kamera, avaj, beleži sve, pa je tako produkcija rešila da pusti snimak na kojem se može čuti kako je Kija šapatom objasnila situaciju Lepom Mići, a i drugim ukućanima:

– On me pitao “šta ćemo”, ja mu rekla “ja stvarno ne mogu da imam ništa sa tobom u tom smislu, zato što, znaš, zbog nekih drugih stvari, ne samo zbog Andrije, već i zbog Slobodana i cele situacije”. I više puta je on mene pitao “oćemo, šta ćemo?” I onda je on meni rekao jednu noć, pre ovoga, “moram da smislim nešto, da, kao, sklonimo priču sa nas dvoje”, i, kao, ostalo je na tome. Đekson mi je rekao, kao, pošto je samo mene video, zaljubio se, to stoji, ali, kao, ni ne veruje da ja osećam nešto prema njemu – šaputala je Kija.

Takođe, vrlo zanimljiv detalj u ovom videu jeste momenat kada Kija očigledno ima tajni znak za Filipa tokom sastanka, kada mu maše iza ugla, dok ostali zadrugari razgovaraju. Pogledajte ceo video:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pronaći OVDE!