AU, ZAKOPAO DALILU PRED CELOM NACIJOM! Car BRUTALNO ISPONIŽAVAO Dragojevićku, otkrio PRLJAVU TAJNU


Neće joj se dopasti ova izdaja.


Polako se privodi kraju ispovest Filipa Cara u emisiji “Premijera – Vikend specijal”. Orkestar je odsvirao hit pesmu “Žena udata”, grupe Medeni mesec, nakon čega je novinar Nemanja Vujičić počeo da ispituje Cara o vezi sa Dalilom Dragojević.

– Ovo je najčešća pesma koju sam čuo u poslednja tri meseca – rekao je Car.

– Šta ti učini ta udata žena? Jesi li ti ljubavnik? Jesi li bio nekada ljubavnik u životu? – pitao ga je Nemanja.

– Pa jesam. Ne znam više ni da li sam ljubavnik, ljubavnica, prestupnik… I sad kad je Dalila slobodna, ja se osećam kao u nekom prekršaju – rekao je Car.

– Jesi ti od onih koji kažu: “Sve što je zauzeto, može biti oduzeto”? – pitao je Vujičić.

– Pa, nisam. Ali sam je oduzeo na neki način. Bilo je možda dve slične situacije kao što je ova. U suštini nisu slične. Možda sam se u nešto umešao, u jednoj situaciji nisam ni znao da je bila udata. Bila na moru iz Zagreba, dva dana sam se zezao na plaži – dodao je Filip.

Filip Car

Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official

– Koga si najviše voleo, Maju, Minu ili Dalilu? – pitao je Vujičić.

– Pa, Dalilu – odgovorio je Filip.

– Da li je ona žena tvog života? – nastavio je novinar.

– Šta god da kažem, slagao bih te. Mislim da nije – rekao je kroz smeh Car.

Filip Car

Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official

– Što si se nasmejao? – pitao je novinar.

– Znam da bi bilo najlepše da mogu da prezentujem ovo kao ljubav svog života, da je ona žena za sva vremena, ali ja to ne mogu da kažem. Ne mogu da kažem to dok nisam 100% siguran. Deli me taj osećaj da je to to. Šta znači žena mog života? To je neko u koga sam sto miliona posto siguran. Šta me deli od toga? Šta me ne deli… Ne samo Dejan, nego ni taj sam odnos nema čvrste temelje, sigurno i mojom krivicom. Slagao bih kad bih rekao da je žena mog život. Volim je, ali voleo sam i mnoge žene. I kao klinac sam smatrao da su neke žene žene mog života. Bolje da sam suzdržan, da kažem da nam je odnos loš. Jer zaista je trenutno loš. Bolje da kažem da će možda biti žena mog života. Opekao sam se i sa njom i sa drugima. Voleo bih da uspemo, zašto ne… Ima ona kvaliteta dosta. Dosta je ljudi gleda kroz gard i aroganciju, ali ima mnogo kvaliteta. Ima materijala da bude dobra žena, dobra majka, dobar prijatelj, dobro dete svom roditelju – rekao je Car.

– Zamisli da ti na venčanju bude kuma Maja – našalio se Nemanja.

– A zamisli da ja poletim sad. Kako mi mi može biti kuma – dodao je Filip.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Izvor: srbijadanas.com