AUUU! ZA MANJE OD 4 SATA HAOS U NAJAVI – Janjušević stiže sa NJIH TRI u Šimanovce i ispričaće SVE?


Ludilo!


Novo izdanje emisije “Amidži šou” je na programu i ovog utorka uživo od 22 časa na TV Pink. Ognjen Amidžić i ovog puta je okupio aktuelnu ekipu, starletu, pevačicu, rijaliti učesnicu i spisateljicu Avu Karabatić, kao i superfinaliste “Zadruge 3” Taru Simov, Jelenu Pešić i Marka Janjuševića Janjuša.

Otkako je otvorila profil na jednoj platformi za odrasle, gde korisnici plaćaju određeni mesečni iznos kako bi mogli da uživaju u obnaženim fotografijama muškaraca i žena, počele su da se pojavljuju optužbe da je se Ava Karabatić bavi i elitnom prostitucijom. Šta kaže na ove optužbe, da li dobro zarađuje od platforme za odrasle i kakvi su joj budući planovi, Ava će otkriti u emisiji “Amidži šou”.

ava-karabatic

Foto: Srbija Danas

Tara će ovog utorka u emisiji “Amidži šou” pričati o tome koliko joj se život promenio po izlasku iz “Zadruge”, da li ima šanse za ljubav sa Matejom Matijevićem ili je na to definitivno stavila tačku, dok će Jelena Pešić ovog utorka na TV Pink ispričati u kakvom je sada odnosu sa Markom Miljkovićem i da li imaju ikakvu komunikaciju

Tara Simov

Tara Simov
Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official

Nakon što je objavljen snimak iz tržnog centra na kom je Janjuš sa suprugom Enom i ćerkom Krunom u kupovini, Maja je odlučila da stavi tačku na njihovu vezu. Da li se Janjuš kaje zbog veze sa Majom i javne prevare, kako je protekao razgovor sa Enom i porodicom i kakvi su njegovi budući koraci, Janjuš će otkriti u emisiji “Amdži šou”.

Maja Marinković, Marko Janjušević

Maja Marinković, Marko Janjušević
Foto: Pink.rs/Printscreen/Pink TV
Izvor: srbijadanas.com