BAAM! Izlazak iz Zadruge i momentalno HAPŠENJE! Direktna DEPORTACIJA U CZ! O, bože! Tvrdi da je NEVINA


Skandal!


Zadrugar Miki Đuričić obožava da pecka i provocira ostale učesnike rijalitija, a njegov polu-šaljivi polu-ozbiljni način provociranja poznat je i iz prethodnih rijalitija u kojima je učestvovao.

Ovih dana najčešće mu je na nišanu Kija Kockar, koju proziva zbog njenog navodnog seksa sa Filipom Đukićem, ali sinoć je rešio da podbode i Macu Diskreciju.

Miki je počeo da ističe činjenicu da mediji već godinama bruje o tome da se Maca bavi prostitucijom i govorio joj da “košta 100 evra”.

Miki Đuričić

– Ma, tebe će čim izađeš iz “Zadruge” odmah da uhapse! Direktna deportacija u CZ! Svi bre znaju čime se baviš! Ima da te uhapse što si iznuđivala pare od onog čoveka – vikao je Miki aludirajući na pisanje žute štampe.

Maca nije dozvolila da je njegove reči uzdrmaju i tvrdila je da je potpuno nevina i da novine “svašta pišu” o ljudima koji su poznati.

– Pa, eno, i o Radi Manojlović su pisali da ju je otac izbacio iz kuće zbog veze sa Harisom. O svakome ko je poznat novine svašta pišu. To su sve izmišljotine i laži, pa tako i te priče o meni – govorila je Maca potpuno smireno, ističući da je Miki, kao i svi koji je napadaju, ljubomoran na njenu popularnost.

Zadruga

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pronaći na OVOM linku.