BACIO OKO na zadrugarku – Stanislav UHVAĆEN u njenom društvu, a ovo je Mionina reakcija (VIDEO)


Ona je prepričala šta svi misle o njenom ponašanju prema Krofaku.


Slađa Blinda otkrila da je Miona ljubomorna zbog njenog flertovanja sa Stanislavom, smatra da želi da mu se vrati, pa otkrila da ne može da smanji žudnju prema Krofaku jer je u potpunosti njen tip.

Ona je otkrila da su po njenom mišljenju bacili oko jedno na drugo, a da to Mioni smeta.

– Marija je meni rekla da ima devojku spolja kao neki plavi medvedić, ja sam njega pitala on kaže da nema devojku pa sam samo rekla da želim da se družim. Onda su krenuli komentari kako ja smaram u pabu stalno, kako ja nisam njegov nivo, čak je to i Miona rekla. Lepi Mića mi je rekao nemoj da budeš budaletina ne sviđaš se dečku, ja nisam jedina devojka kojoj nije uzvraćena ljubav, ja nisam rekla da ću da budem sa njim ali ja njega kad vidim ja se onesvestim, sa takvim frajerom bi bila jer je moj tip muškarca. Mene je povredilo kad su me napali najstrašnije, ja znam da je Miona ljubomorna na mene ali ne znam iz kog razloga, ja imam pravo da mi se neko dopadne u ovih sedam meseci, ja sam to njemu u facu rekla da mi je zgodan. Meni kad se on osmehne, meni nije dobro, ima i dobro telo. Meni Miona najstrašnije izvređa kao da je ona iznad mene, šta nju zanima šta ja radim, ti si tog dečka ostavila, pusti ga neka živi svoj život, nećemo biti zajedno jer sam ja blindirana ovde, ali meni ne može niko da zabrani da ja njega pozovem na Zlatibor, on je slobodan i imam pravo da kažem da je moj tip muškarca – rekla je Slađa.

Slađa Lazić

Slađa Lazić
FOTO: Youtube printscreen/Zadruga Official

– Ja sam sad skapirala da oni tebe napadaju jer misle da će se on pomiriti sa njom, pa da ne staješ na put mogućoj priči – dodala je Sara.

Detaljnije pogledajte na video-klipu u nastavku:

Izvor: srbijadanas.com