BAHATA I NEOSVEŠĆENA! Anđelina drskost na vrhuncu, otkrila najvažniji datum u Zadruzi, pa uradila ovo!


Da li ona čuje sebe?


Anđela Đuričić ponovo je uspela da navuče gnev gledalaca na sebe, a ovaj put i pojedinih zadrugarki.

Naime, ona je celo popodne i veče provela tako što je u bubicu govorila čitav spisak stvari koje su joj potrebne za boravak u “Zadruzi”, a u opisivanju je išla do najsitnijih detalja.

Ono što je posebno iritantno i mnogima nepojmljivo jeste što je poznato da Anđela potiče iz dobrostojeće porodice, a već mesecima ne prestaje da traži garderobu, šminku, obuću, i druge potrepštine od fanova i gledalaca rijalitija!

 

Anđela Đuričić, Aleksandra Nikolić

Anđela Đuričić, Aleksandra Nikolić
Foto: Instagram printscreen/samo.realno6

Osim što gotovo svake nedelje sastavlja spiskove stvari koje naručuje, ona sada ima poseban razlog za tako nešto. Naime, Veliki šef će proslaviti svoj rođendan 31. maja, a Anđela je očigledno već počela da se priprema za glamuroznu žurku, pa se obratila svojim “Bungišima”…

– Molim vas da mi pošaljete za šefov rođendan, naravno do tada mora da stigne, neka crvena duga haljina sa perlicima, da ima šlic napred, da je duga pozadi i uska. Treba mi šejker za Zvezdana, i neki proteini pošto je počeo da trenira, čarapice za Zvezdana, kratke, crne, sive, bež, roler za skidanje dlačica sa garderobe, to mi je najosnovnije – govorila je Anđela u jednom dahu, dok su Aleksandra Nikolić i Šarmen Soraja sedele pored i čak nisu ni krile koliko su šokirane i užasnute njenim porudžbinama.

 

Anđela Đuričić, Šarmen Soraja, Aleksandra Nikolić

Anđela Đuričić, Šarmen Soraja, Aleksandra Nikolić
Foto: Instagram printscreen/samo.realno6

– E to mi je osnovno, a ovo haljinice, majičice šaljite slobodno, za haljinu nisam rekla samo da nije svila, ne volim taj materijal dugih haljina, u tome samo spavam. Pogledajte na mojim slikama od prošle godine iz finala… E da! Zaboravila sam, pukle su mi papuče, molim vas pošaljite mi i papuče, samo da ne budu bele, naravno ne mislim na neke drečave boje. Pošaljite mi molim vas, pliz, pliz, pliiiz – nije prestajala da moli za stvari.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @samo.realno6

Izvor: srbijadanas.com