“BEBICA JE ZAMAJAVAO MOJU MAMU, DOK SAM JA KRALA PARE!” Miljana progovorila o kockanju – otkrila sve o najvećem poroku


Zaratila sa bivšim partnerima!


Miljana Kulić je danima u centru medijske pažnje zbog turbulentnog odnosa sa svojim bivšim partnerima Ivanom Marinkovićem i Nenadom Macanovićem Bebicom. U emisiji “Info dan” osvrnula se na svoj odnos sa Ivanom:

– Što se Ivana Marinkovića tiče, bolje je da dete nema oca, nego da ima lošeg oca. Njih dvojica su se upoznali u “Zadruzi 6”, ali je on čitavu tu situaciju iskoristio i sve vreme je “hvatao” na patetiku. Narod se sažalio, pa je samim tim osvojio peto mesto. Ljudi su, nažalost, glasali za običnog foliranta – priča Miljana, pa ističe da se sve promenilo po izlasku iz rijalitija:

Miljana Kulić

Foto: Youtube printscreen/Zadruga official

– Kada je izašao iz “Zadruge” Ivan me je pitao da dođe da vidi dete. Mali Željko je tada imao temperaturu i željno ga je čekao, a upravo je to momenat kada je pao na testu, jer iako se vraćao iz Leskovca i Niš mu je bio usput, on nije došao – priča Miljana.

– Sledeći incident koji se dogodio i koji mi je rekao “ko je Ivan Marinković?” bio je za Željkov rođendan. Dan ranije sam ga pitala da li će biti prisutan, na šta me je pitao: “Kada je Željko rođen, podseti me?” Zatim, na dan slavlja, ostao je u Nišu svega dva sata. Sve vreme je ignorisao sina, nikome ruku pružio nije, a sa malim Željkom je proveo čitava dva minuta. U 22 časa rekao je da ide i da ga čekaju Jelena i Bekana (pas). Tada mi je Željko rekao: “Mama, tata mora da ide, on ipak mnogo voli Bekanu!”. Ma, bilo je milion situacija. Jednom prilikom sam odvela dete kod njega, on je mene pozvao posle dva sata i rekao da mora da ide na masažu. Ja otišla po Željka, on govori: “Zašto Bebica nije došao da ponese Željkove torbe?” Ja kažem: “Ivane, to ti je sin!”.

 

Miljana Kulić

Foto: Youtube Printscreen/Informer

Miljanu Kulić već duže vreme prate priče da kocka, te da je većinu svojih honorara koje je zaradila u rijalitiju prokockala, ipak, sada je istakla da je svemu tome došao kraj:

– Nije tačno da kockam. Sav moj novac je bio kod mame. Hvala Bogu! Prestala sam da kockam nakon svog odlaska pod Ostrog. Vasilije Ostroški me je spasio! Čak je i moj novac sada kod mene. To jeste bio moj najveći porok u kome je Bebica učestvovao. Pa, on je “zamajavao” mamu dok ja “kradem” novac od majke. On sada priča da je mene sprečavao u tome, ali, da se razumemo, imao je priliku mnogo puta da pozove Mariju i kaže joj gde smo. On to ipak nije uradio, ma šta god danas pričao – zaključuje Miljana Kulić na “Informer TV”.

Izvor: srbijadanas.com