BEBICA SA ŽELJKOM ULAZI U “ZADRUGU”! Nakon javnog RASKIDA produkcija spremila BOMBU – Sve je SPREMNO!

Haos sledi

Nakon što su zadrugari odgledali snimak na kom Miljana Kulić ljubi i grli svog bivšeg dečka Lazara Čolića Zolu, ona je ustala i javno ostavila svog već sada bivšeg dečka Nenada Macanovića Bebicu nakon čega se i rasplakala.

Miljana je tom prilikom otkrila kako Bebica uskoro ulazi u najgledanijii rijaliti na našim prostorima “Zadrugu”.

– Je l’ si i dalje u vezi sa Bebicom – pitao je Milan.

– Da li sam još uvek? Jesam, dok ne dođe da rešimo stvari vezane za nas dvoje. Milane, nismo više zajedno, ne zanima me više ta priča. Teško mi je Milane, znam šta je sve uradio zbog mene, ali neće mi srce – rekla je Miljana.

Miljana Kulić

Podsetimo, Marija je tokom lajva na Instagramu, a pred Miljanin ulazak, otkrila kako će i ona biti takmičar šeste sezone rijalitija “Zadruga”, a njen ulazak je zakazan nedelju dana posle Miljaninog.

– Miljana ulazi sada u subotu, Nenad sledeće subote, a ja 5. novembra. Ne ulazimo zajedno. Željko će s mojim bratom biti u apartmanu, ali izvan kompleksa, neće biti u rijalitiju u apartmanu – obelodanila je Marija sve.

marija-kulic

S obzirom da je Miljana ušla u Belu kuću prošlu subotu, Mariju možemo očekivati od sutra na malim ekranima, a da li je to zaista istina, ostaje nam da ispratimo u narednom periodu.

 

Izvor: srbijadanas.com