BEBIČINA SESTRA KONAČNO RAZOTKRILA SVOG BRATA! Podelila JEZIVE DETALJE i RASKRINKALA sve njegove LAŽI

Strašno!

Nenad Macanović Bebica, koji je u žižu javnosti dospeo kao dečko Miljane Kulić, ne prestaje da intrigira javnost.

Razveden, sa dvoje dece koje ima iza sebe sa prvom ženom, upustio se u ljubavnu priču sa zadrugarkom, koja ga je više puta na oči prevarila a on joj je svaki put praštao. Samoprozvani biznismen, tvrdi da mu novca ne manjka, da je sa bivšom suprugom i decom u odličnim odnosima, kao i da ne može da zamisli život bez Miljane.

Mnoge njegove izjave i tvrdnje su bile pod znakom pitanja, a tokom prethodne noći došlo je do navoda i spekulacija da je čak i član sekte.

Njegova sestra je konačno pristal da da intervju.

Zašto Nenad ne priča sa porodicom, otkuda tako loš odnos i od kada to datira?

Nenad ne priča od 2020. godine ali samo sa ocem i nije razlog razvod braka, otac mu se nikad nije mešao u brak, problem je nastao između njih dvojice zbog Nenadovih neuspelih poslova, zbog kojih je upadao u dugove koje smo mi kao porodica vraćali. Sa nama je imao kontakt dok nije počeo vezu sa Miljanom, a sa mamom i dan danas ima kontakt ali samo putem telefona.

Zašto nema kontakt sa bivšom ženom i decom i šta si mislila kada si rekla da nije ništa bolji otac od Ivana?

Kontakt sa bivšom ženom ima, komunicira samo zbog alimentacije, ni jedan drugi razlog ne postoji razveli su se i svako živi svoj zivot. Što se tiče njegovog roditeljstva ne može dobar otac da bude neko ko svoju decu viđa dva puta godišnje i koga ne zanimaju potrebe svoje dece a brine se o tuđem detetu kao o svom. Sve što kaze za decu da ih viđa, čuva i brine o njima – laže. Mi kao porodica decu viđamo, on ni ne pokazuje inicijativu.

Zadruga 6

Otkuda ideja njegovom zetu i sestri, da ga upoznaju sa Miljanom i da je dovedu uopšte u kuću?

Miljanu je upoznao zet preko prijatelja gde je ona spavala u Krnjači dok je boravila u Beogradu, pozvao je da snimi reklamu i tako je sve krenulo. Postavili su se prema njoj najnormalnije, zet joj je taj dan izašao u susret da je odveze na neke tretmane koje je radila po gradu. Cvećara koja se pominje je istina, napravili su joj jedan aranžman, to je bilo posle njene diskvalifikavije. Marija, njena majka, bila je upućena u sve, znala je sa kim je, gde je, jer su prijatelji garantovali za zeta. Pozvana je na večeru kod njih jer je sama u tom trenutku bila u Beogradu, družila se sa nama, bilo je sve normalno, ni jedan razlog mimo toga nije postojao. Nenad je dolazio kod nas i pre Miljane, nije pozvan specijalno povodom toga, da bi nju upoznao, već je došao kao svaki drugi dan što je dolazio. Takodje je i Marija došla kod nas, da nas upozna i uverila se da smo normalni i da nemamo nikakve loše namere prema Miljani. Miljana je tada kada je dolazila, bila jedna sasvim normalna devojka koja je želela da se druži. Nenad i ona su se viđali posle u kafiću kod Metroa gde su pili kafu, i pored toga Nenad je vozio nju gde je trebalo po Beogradu, takođe i Mariju kada je došla, niko od nas nije ni pomislio da će od bezazlenog druženja ili vožnje ispasti sve ovo što je danas!

Zadruga 6

Zašto mora da krije od Kulićki da se  čuje stalno sa majkom? Da li majka pati zbog svega?

Mi predpostavljamo da on krije, ne znamo šta on njima priča ali kad god se potegne priča da je odbačen od porodice, nikad nije ustao i rekao da se sa majkom čuje. Kakve god greške da je pravio, roditelji se njega nikada nisu odrekli, čak su ga molili da dođe, da mu se pomogne nije želeo, i da naravno da pate kao i svaki normalani roditelji. Da se izjasnimo odmah, mi kao porodica nemamo ništa protiv Miljane i Marije, mi nismo prosto za taj odnos od početka i sve do sada i nikada se neče promeniti to.

Da li je stvarno išao na poligraf pet puta?

Što se tiče tih silnih poligrafa ništa od toga nije istina. Iskreno ,ne znam kako se usuđuje sada da pristane na poligraf koliko laže. Verovatno od toliko izrečenih laži, ne zna šta je istina.

Koja je njegova funkcija bila u očevoj firmi i kako je moguće da je sve ostavio i otišao da služi Kuliće?

Što se tiče tatine firme, to je mala porodična firma sa par radnika uključujući i tatu koji radi zajedno sa njima. Nenad je radio zajedno sa tatom, sve što je i on radio od papira, građevinskih radova i svega ostalog što se radi u firmi. On je iz firme otišao pre par godina, a 2020. zvanično kada je upao u dugove za koje nije želeo da prizna. To što je Kulićima marioneta to je njegov izbor, sam to želi da bude, on je takođe bio pozvan da dođe da se vrati u firmu kod tate, ali nije želeo.