BEOGRADSKA DOMINA OTKRILA PRLJAVE TAJNE MNOGIH POLITIČARA: Traže mi da ih bičujem, vole da ih ponižavam, piju moj urin kao šampanjac


Milica priča da se najveći broj njenih posetilaca odlučuje da joj liže stopala i ispija njen urin.


Političari, državni funkcioneri, vlasnici velikih kompanija, sportisti i svi oni bogati porodični ljudi koji nasmejano sa svojim ženama i decom poziraju u srpskim magazinima na kolenima me mole da im dozvolim da mi ližu prljava stopala, da ih bičujem, grebem, podvezujem im testise, kažnjavam i ponižavam.

Obožavaju ukus mog urina dok ih tretiram kao pse. To su moje sluge, a ja sam njihova gospodarica, ovako za Objektiv kaže Milica Mečanin (28) iz Beograda, domino-dama koja se u svetu dominacije predstavlja kao Kalina Golden Rouz, a koja već šest godina zadovoljava mnoge muškarce i žene, ispunjavajući im najrazličitije seksualne želje.

Milica je našu ekipu ugostila u svom studiju u jednom beogradskom naselju, a bez dlake na jeziku pričala je o muškarcima i ženama koje kod nje “traže spas od realnosti”.

– Nažalost, tako je. Moji potčinjeni su uglavnom iz srećnih porodica, imaju uspešne brakove, dobru i poslušnu decu, siguran posao. Međutim, to njih ne ispunjava. Oni puzeći mole da im priuštim zadovoljstvo koje jednostavno ne dobijaju kod kuće – ističe Milica.

Dok nam pokazuje svoje rekvizite kojima se služi dok zadovoljava potčinjene, Milica priča da se najveći broj njenih posetilaca odlučuje da joj liže stopala i ispija njen urin.

– Muškarci vole kad piškim, pa im kao vino služim urin i sipam u činiju. Stavim im kožnu ogrlicu sa nitnama na vrat, vežem povodac, a oni na kolenima ispijaju kap po kap. Njima je to veće zadovljstvo nego da sede sa porodicom kući. Takođe, moja stopala su nezaobilazan deo seanse i ne postoji sluga koji nije molio da mu dozvolim da mi liže stopala. Političari naročito vole moje prstiće. Dešavalo se da mi traže da šetam bosa po parku, pa da mi ližu prljava stopala. Pojedini doživljavaju seksualno uzbuđenje samom činjenicom da grle, maze i ljube stopalo. O lizanju da ne govorim. To ih toliko napali da svrš**** u najavi. Naravno, to im ne dozvoljavam. Oni bi voleli da svr**, ali ako to urade, onda budu kažnjeni. Ako nisam dala dozvolu za to, onda toga nema – izričito kaže Milica.

Za šest godina, koliko se bavi ovim zanatom, Milica kaže da je primala “klijente” različite dobi, ali da su se stariji pokazali najiskusnijim.

– Najstariji rob ima 98 godina. On je vlasnik nekoliko kompanija u Nemačkoj, a povremeno dolazi u Beograd. Sposoban je, elastičan, ide na plivanje. Odlično se snalazi u dominaciji. S druge strane, najmlađi potčinjeni je imao devetnaest godina. Nije znao ništa. Bilo mu je dovoljno samo da ga pljunem da bi mu se dig** – priča Milica.

Milica često dobija i pogrdne reči od svojih komšija koje znaju čime se ona bavi.

– To je njihova kultura, a ne moja. Volim ovo da radim i ne stidim se – kaže Milica.

Izvor: republika.rs