BEZ MAJKE: Otkriven razlog Cecinog ODSUSTVA sa Veljkovog rođendana!

Svi iznenađeni.

Veljko Ražnatović upriličio je na Kopaoniku dvodnevnu proslavu svog 21. rođendana na koji su bili pozvani njegovi najbliži prijatelji, a po prvi put slavlje je održano bez Svetlane Cece Ražnatović, koja je u nedelju bila na koncertu svog kolege Miroslava Ilića u centru “Sava”.

Ražnatovićeva odluka da rođendan dočeka i proslavi bez mame, tetke Lidije Ocokoljić i ostalih članova porodice iznenadila je mnoge, a Ceca je otkrila zbog čega se ovaj Veljkov rođendan razlikovao od prethodnih.

– Postoji sada neki novi trend da se rođendani dočekuju uveče, pa se sutra slavi ceo dan. Tako je i on uradio. Na Kopaoniku je proslavio rođendan sa prijateljima i sestrom, a onda se vraćaju za Beograd. Ovo prvi rođendan koji je on slavio bez mene, sa svojim prijateljima. Dok su bili mali, o žurkama sam odlučivala ja, sada kada su veliki, oni vode brigu o svojim žurkama, a ja o mojim. Zato ja došla da njegov rođendan proslavim sa svojim kolegom Miroslavom Ilićem, kojem je takođe rođendan kada i mom Veljku – objasnila je Ceca koja je, ipak, svom nasledniku u ponoć poželela ostvarenje svih želja, kao i dobro zdravlje.

ceca

– Kao majka na prvom mestu sam mu poželela da je živ i zdrav. Sve ostale želje može da ostvari sam, a ako mu zatreba pomoć, svakako da ću biti tu da mu se nađem – izjavila je Ceca.