“BILI SU KOMBINACIJA, VIDELA SAM SNIMKE!” Janjuš i OVA zadrugarka imaju zajedničku PROŠLOST (VIDEO)


Besan kao ris!


Četvrtak veče rezervisano je za gledanje snimaka. Tom prilikom pašće mnoge maske u Beloj kući i biće pokrenute najaktuelnije teme.

Pušten je snimak na kom Maja Marinković komentariše Marka Janjuševića Janjuša, i jednu zadrugarku koju je nazvala ku*vom.

– Komentarisala sam jednu situaciju, ja inače malo preteram kada se nas dvoje posvađamo, pa svašta pričam – rekla je Maja, ali nije htela da otkrije o kome se radi na klipu.

– Ja neću da je izdam, to je na njoj da li će da kaže, misli na jednu devojku odavde – rekla je Sanja.

– Ne znam na koga misle, ako misli na Aleks, devojku koja joj nije ništa uradila, ona njoj svašta govori, vređa je – rekao je Janjuš.

– Meni je drug rekao da su oni zajedno bili na večeri i da se imali se*s – rekla je Maja.

– Ja Aleks znam, ona je sestra moje jako dobre druagrice, znam joj čak i majku iz Prijepolja. Maja ne može očima da vidi Aleks. Ona nju mrzi – rekao je Janjuš.

Maja Marinković

Foto: Youtube printscreen/ Zadruga Official

– To se nikada nije desilo, ti svašta pričaš. Kao da sam ti ja potvrdila da je Janjuš bio kod mene, a to je laž. Novinar jedan je okačio klip gde smo svi mi zajedno a ti si mi pretila za to. Mene Janjuš nikad nije muvao. On i ja se znamo od te slave – rekla je Aleks.

– To je moje mišljenje da je nešto bilo sa vama, i imam dojave za to.

– Alo budalo ona je sestra moje drugarice – uralo je Janjuš na Maju.

– Oni su bili kombinacija, videla sam snimke kako se ona sređuje i govori da ide sa Janjušem na večeru, to mi je pokazao moj drug novinar – rekla je Maja.

– Meni je jako čudno to što se ljudi svađaju oko nekog laka, ja mislim da su imali nešto – rekla je Sanja.

– Aleksandra i Janjuš nisu imali ništa sigurno – rekao je Lepi Mića.

– Aleks i ja smo se videli tri puta u životu, a ova bolesnica što priča svašta, kunem se u sve moje najmilije, ja sa njom neću reč progovoriti više, nemoj da si sela pored mene – rekao je Janjuš.

– Ušao čovek da vrati ženu, a ovamo ispod pokrivača sa mnom – urlala je Maja.

– Ja ću u ponedeljak izneti neke stvari, zakleo sam se u moju porodicu, ja sam se sa Aleks video tri puta, i rekao šta smo radili. A Maja meni uzima moju ruku i stavlja na neko mesto, ona se kune u Takija kako ništa nije radila samo da je poljubim, sve laže, molila me da se pomirimo – otrkio je Janjuš.

Detaljnije pogledajte u nastavku: