Bivšoj robijašici se RUŠI SVET zbog Maje i Bukilića “Besna sam i kivna” Realnost je lupila u glavu


Svet joj se srušio.


Bivšoj zatvorenici nije lako poslednjih dana na “elitnom” imanju, a sinoć je lupio šamar realnosti.

Nakon završetka emisije “Pitanja novinara”, Teodora Balzak je smogla snage da dođe u Belu kuću, koju je izbegavala kako ne bi videla svog bivšeg dečka Nikolu Bukilića u prisnom izdanju sa starletom Majom Marinković. Ona je od Đedovića u pušionici dobila neke informacij o tome šta je Nikola pričao njima zbog čega više nisu zajedno, i kako joj hranu donosi samo zato što je žali!

Maja Marinković, Nikola Bukilić

Maja Marinković, Nikola Bukilić
Foto: Youtube printscreen/ Zadruga Official

– Smeće jedno. Mogu i ja sad da pričam šta god, kad je gotov rat. On sad skuplja poene – besnela je Teodora.

– On kaže da ste raskinuli – rekao je Đedović.

– Nismo raskinuli, nego me je on ostavio, sinoć – govorila je Teodora.

– On kaže da je to tvoja sujeta, da hoćeš haos stalno. On kaže da mu je žao što si imala anorekciju, pa ti je doneo da jedeš – pričao je Marko Đedović.

– Neću da se pravi rijaliti od mojih emocija. Ja sam besna i kivna, kapiraš li da sam mnogo besna? Ja nisam samo povređena, nego mnogo ljuta i na sebe i na njega, ali na sebe najviše – pričala je Teodora u neverici.

Podsetimo, Nikola Bukilić otkako je ušla Maja Marinković u “Elitu” distancirao se od Teodore Balzak sa kojom je bio od prvog dana rijalitija i na njihovu ljubavnu vezu stavio je tačku.

Maja i Nikola su tokom sinoćne emisije “Pitanja novinara” sve vreme bili zajedno i razgovarali, a u jednom trenutku Marinkovićeva je legla pored njega na garnituru i uživala u njegovom društvu.

Maja Marinković

Izvor: srbijadanas.com