“BLAMIRAM SVOJE DETE I PORODICU…!” Maja i Janjuš imali ISKREN RAZGOVOR nakon RASKIDA: “Čeka me PAKAO!”


Maja misli da se Janjuš ohladio od nje…


Tokom večeri Maja Marinković ponovo je prišla Marku Janjuševiću Janjušu kako bi još jednom pokušala da popravi situaciju koju je upropastila tokom dana. Ljubavna afera definitivno je došla Janjušu glave, a kako se približio trenutak kada će morati da se suoči sa svojom porodicom i suprugom Enom koju je prevario sa Marinkovićevom, sve više je utučen

– Ovo je sve već ružno poslato na onom klipu. Nisi srećan. Kako ja tebi da pomognem? – rekla je Maja.

– Ja sam se pogubio, blamiram svoje dete i porodicu i sve. Problem je što sam najgori, što sam uništio sve. Od svega sam se ohladio Majo, nije mi dobro – rekao je Janjuš.

– Jesi li se ohladio od mene? Je l’ me voliš ili ne? – upitala je Marinkovićeva.

– Ma tebi je bitno da li tebe neko voli ili ne, nisu ti bitne neke druge stvari. Majo, nije problem u tebi i meni, već u drugim ljudima. Ti mene kanališ. Evo, iskreno da ti kažem, da ti objasnim jednu stvar, nisi ni svesna, šta nas čeka, tebe ne, koliko mene, je l’ kapiraš? Mene čeka pakao! Pakao! Pusti ti ove stvari, biće sve okej i to, ništa neće biti okej! Moraš to da shvatiš, koliko god oni to pričali, ništa neće biti okej! Izgledaš kao kišna glista – odbrusio je Janjuš.

Maja i Janjuš

Maja i Janjuš
Foto: Youtube printscreen/Zadruga official

– Zar mi nisi rekao da imam najbolje telo u kući? – odmah je ljubomorisala Maja.

Tokom razgovora Maja i Janjuš su nekoliko puta pokušali da šapuću jedno drugom o dogovorima koji su postigli ispog jorgana.

– Jesi li mi rekao pre neki dan da jedva čekaš… – prošaptala je Maja.

Kako je sve izgledalo, pogledajte u videu:

Izvor: srbijadanas.com