“BOLJE DA RADI KAO PROFI ŽIGOLO!” Anitina majka ZAPENILA – Marko Marković kao zet NE DOLAZI u obzir!


Ogorčena.


Angelina Stanojlović, majka zadrugarke Anite Stanojlović, za Pink.rs prokomentarisala je ćerkino učešće u rijalitiju, ali i njene emotivne brodolome sa momcima u Beloj kući.

Kako komentarišete Anitino dosadašnje učešće u “Zadruzi”? Šta vam se sviđa, a šta ne? Da li vas je nekim svojim postupkom razočarala? 

– Razočarala… Naravno da mi se nisu svideli neki njeni postupci. Najviše joj zameram to što juri kao muva bez glave za momkom koji se očigledno samo igra, a želi da ispadne kako ga ona spopada. Ne sviđa mi se to što se svima poverava i veruje svakome, pa oni to posle koriste protiv nje. I ovo poslednje, na toj žurci, ona inače ne pije i ono joj nikako nije trebalo. Bila sam baš ogorčena. Ali, znate kako, na kraju krajeva to je ipak moje dete, jedino žensko koje imam, pa sam i posebno bolećiva prema njoj. Nisam bila od starta da uopšte ulazi, međutim ona je jako tvrdoglava i šta zamisli to mora da istera. Da sam tamo, svašta bih joj ja rekla, u nekim momentima sam ljuta, ali me opet i brzo prođe i gledam pozitivno da će sve biti dobro i da izgura sve što bezbolnije. Jaka je ona i borbena, verujem da će bolje sagledati neke stvari i ljude oko sebe i naći način da se izbori.

Stiče se utisak da Anita ume da odgovori i da ne ćuti nikome u Beloj kući. Kakva je zapravo vaša ćerka privatno i da li se razlikuje od onoga što imamo prilike da vidimo? 

– Još je i tvrđa, ona se tamo tek malo sad opustila, inače je jako srčana i borbena. Ume da se posvađa i da odgovori adekvatno ako joj nešto nije po volji. Zna i brzo da plane, brza je i na jeziku, pa nekad ne zna ni da prećuti. Mislim da ćete tu njenu stranu tek da otkrijete vremenom. Ume ona i da jako lepo iskomentariše, malo je još nesnađena i definitivno se na početku orijentisala samo na tu jednu temu, što joj očigledno nije dobro, mora podhitno da se trgne i da počne da razmišlja zbog koga i čega je uopšte ušla, da zaradi za sebe i svoje dete, da sutra mogu normalno da žive i egzistiraju.

Anita Stanojlović

Anita Stanojlović
Foto: Srbija Danas

Jedna od glavnih tema, kada je njeno učešće u pitanju, jesu i njeni emotivni odnosi. Kako komentarišete njena brza zaljubljivanja? 

– Mislim da se ona nije ni u koga još ni zaljubila, poznajem svoje dete, i mogu da vam kažem da je ona drugačija kada se zaljubi. Ovo je neko dopadanje, sviđanje, više fizičko, da bi se zaljubila treba mnogo više i vremena i upoznavanja. Njoj je Marko Marković bio simpatičan i pre ulaska, nešto su se dopisivali ali sve je to bilo onako… Samo neki flert. Ali je ona jako tvrdoglava i kada nešto naumi, mora da istera do kraja, takva je.

Do nedavno je bila članica famoznog “kokošinjca”. Da li vam prija da kao majka čujete tako nešto za vašu ćerku? 

– Naravno da mi ne prija, ali tu je on kriv, koliko i one što su sve to dopustile. Ako ništa drugo, trebalo je da ustane i da ih odbrani kada već zna da svakoj daje lažnu nadu, ali on to ne ume. On sebe smatra petlom koji je šta, samo lep, šepuri se i kukuriče unaokolo. Mnogo lepše bi zvučalo da su ga prozvali sultan a njih žene od sultana, ali nije on taj tip muškarca.

Kakvo je vaše mišljenje o Marku Markoviću? Moglo bi se reći da je Anita, žargonski rečeno, odlepila za njim. 

– Dečko je, osim što je lepuškast potpuno jedna bezlična i prazna osoba, za koju je Stanija bila premija, i definitivno bila za sve u pravu. On je trut koji koristi finansijski jake devojke da uživa i ne radi ništa, sviđa se njemu Anita, itekako, ali nije dovoljno situirana da bi on mogao da planduje. I da se mane mog deteta, komentarisanja i uzimanja mene u usta, ima on svoju Milicu pa nek zajedno kopaju rudu iz njenog nosa. Momak je promašio profesiju, trebao je biti profesionalni žigolo. Njoj treba jak muškarac, da je voli i poštuje, a takvog neće naći u rijalitiju. I ne, nije odlepila, samo joj se fizički sviđa, kada se zagrebe ispod površine, neće naći ništa, a na noktima će ostati crno.

Aniti se dopao i Marko Stefanović. Kakvo je vaše mišljenje o njemu i, da morate da birate, kojeg Marka biste uzeli za zeta? 

Anita Stanojlović

Anita Stanojlović
Foto: Instagram prinscreen/anita.stanojlovic

– Stefanović je na početku delovao kao jako stabilan i fin mladić, poštovao je moju ćerku i bio tu za nju. Malo se taj odnos pokvario, ali vidim da su sada ponovo ok. To druženje njega i Markovića uopšte nije prirodno i deluje da tu imaju obostranu korist, plašim se da Anita ne bude koleteralna šteta tu. Ona je jasno stavila do znanja i njemu i svima da ga gleda samo kao druga, prija joj druženje, ima sa kim da podeli hranu, cigaru, da popije kafu, da priča i zbija šale. Zaista ne vidim ništa ljubavno među njima. Ako baš moram da biram, Stefanović bi bio prihvatljiviji, iz razloga što Marković ne dolazi u obzir.

U priči je bila i sa Bilalom Brajlovićem. Kako komentarišete njega i njihov odnos, koji je svima bio neočekivan? 

– Užas, prvo momak je klasičan primer današnjih ufuranih frajera, koji za devojke misle da su s*ksualni objekti. Njemu mora da se desilo neko ozbiljno razočaranje u životu, neka ga je strašno povredila, pa se on sada sveti svim ženama. Inače, jako sam bila ljuta na nju to veče, ona inače nikad ne pije i očigledno da je alkohol loše uticao na nju i postupak od te noći bio je grozan i svakako joj nije trebao. Sva sreća pa je to odmah narednog dana i shvatila i iskreno se nadam da joj takve stvari više neće padati na um.

Marko Marković

Marko Marković
Foto: Youtube printscreen/Zadruga official

Marković je sinoć obelodanio da je Anita bila intimna sa njim ispod pokrivača. Da li ste to očekivali od svoje ćerke i kako gledate na taj njen postupak?

– Ne želim da kometarišem takve stvari, za mene kao majku nije lako slušati takve stvari. Ona ima i sina, braću koja to gledaju, to što on iznosi to pokazuje njega i njegovu sramotu. Neka ide njemu na čast, a ona neka se zapita malo u koga se toliko zagledala.

Izvor: srbijadanas.com