“BOLJE DA RASKINEMO, DA SE NE MALTRETIRAMO!” Anita zabranila Matoroj ovo, ona pobesnela – donela odluku!


Nevolje u raju!


Anita Stanojlović i Jovana Tomić Matora prolaze kroz turbulentan odnos u njihovom braku. Razgovarale su o njihovom odnosu, a onda je Matora pobesnela jer joj je Anita zabranila da komunicira sa drugim ženama. Jovana je istrajna u odluci da želi malo vremena za sebe i da neće ceo dan da provodi sa njom.

– Obe nismo normalne, ja sam ljubomorna i posesivna, ali ti si ekstremna. Ja ti nikad ne bih zabranila da negde popiješ kafu. Ne kažem da si bolesna, ali deset puta si gora od mene. Ja sutra krećem da treniram. Ne zanima me da li ćeš biti sama, da li će ti biti dosadno. Do sastanka nismo zajedno – rekla je Matora.

– Šta ćeš tri sata da radiš bez mene? Sa kim da piješ kafu? Sa kim ja da sedim kad nikoga ne volim – rekla je Anita.

– Da treniram, pijem kafu, da blejim. Nisi dobro, veruj mi. Ovo je najbolji način da testiramo, da vidimo da li ćemo izdržati. Ako se ovo nastavi sedam-osam meseci, daj da raskinemo i ne budemo zajedno, bolje da se ne maltretiramo. Neću odmah da raskinem, možda se promeniš i oraspoložiš – rekla je Matora.

– Meni ništa ne fali, ti očigledno nisi zadovoljna i nisi srećna. Ja nisam non-stop nervozna. Hoću da si non-stop pored mene. Kad sam ljuta, treba da budeš pored mene i da se potrudiš da se odljutim.  Ja stvarno volim tvoj stomak, ali treba da smršaš jer je to zdravije. Ja ne bih volela ti da radiš nešto, ali ako radiš moraš da radiš nešto gde nema ljudi. Zaposli nekoga da radi umesto tebe je l’ može? – rekla je Anita.

Jovana Tomić Matora, Anita Stanojlović

Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official

– Anita ti i ja smo ušle odmah u brak, ti mene nisi stigla da upoznaš. Nije normalno da mi zabraniš kontakte, poznanstva, odeš popiješ piće – rekla je Matora.

– Možeš sa muškarcima, sa ženama ne – rekla je Anita.

– Pravila si mi scene kad zakasnim kući dok blejim sa šest drugara – rekla je Matora.

Jovana Tomić Matora, Anita Stanojlović

Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official

– Možeš sa Đedovićem, Erminom, Tamarom, Tićom – rekla je Anita.

– Ne možeš mi govoriti sa kim mogu. Šta ja da radim što ti nemaš nikoga u Beogradu – rekla je Matora.

– Ako ti ne odgovara ćao, zdravo. Ko me bude prihvatio prihvatiće me. Imam dete i ne treba mi niko više u životu – rekla je Anita.

Detaljnije pogledajte u nastavku:

Izvor: srbijadanas.com