BOMBETINA! U Zadrugu se vraća ONA?! A izbačena zbog TUČE – Oglasila se, evo ŠTA VAM je poručila!


Nije u pitanju Jelena Krunić.


Anđela Veštica na svoj način uspela je da obeleži prvu sezonu rijalitija “Zadruga“. Nakon što je diskvalifikovana jer je fizički nasrnula na Jelenu Golubović, i tom prilikom prema rediteljkinim rečima joj iščupala pramen kose. Odmah nakon incidenta Anđela je izbačena, ali joj je nakon nekog vremena pružena prilika da se vrati u Belu kuću.

Anđela Veštica u rijalitiju Zadruga

Ipak, tada su gledaoci izglasali Minu Vrbaški, pa se Anđela vratila kući. Nešto kasnije, tačnije prošle nedelje kada je Mina proslavljala punoletstvo ponovo smo imali prilike da vidimo Vešticu, iako je u Zadrugu tada ušla samo na nekoliko sati.

Fanovi rijalitija ne kriju da bi voleli ponovo da je gledaju u Zadruzi, ali se Anđela nije oglašavala ovim povodom. Iako je aktivna na društvenim mrežama uglavnom objavljuje selfije i fotografije iz noćnog provoda, a danas je objavila nešto što ima veze sa Zadrugom, pa su mnogi pomislili da će se vratiti u Belu kuću. Veštica je “okačila” profil kuce Žute koji su napravili fanovi jazavičara uz reči: “Zapratite ovu slatkicu malenu”.