Bruka, Anita UDARA na rođenu MAJKU IZ PAKLA: “Ljubomorna je na mene i ogovara me” Zajedno sa Matorom radila ovo

Nema dalje od ovoga…


Anita Stanojlović u emisiji “Pitanja novinara” izazvala je šok kod velikog broja učesnika, ali i gledalaca, svojim priznanjem da je njena majka Angelina, ljubomorna na nju.

Ona je otkrila da je majka izjavila da će svedočiti na sudu protiv nje kako bi joj oduzeli sina Alekseja. Evo o kakvom šokantnom izlaganju je reč.

Anita Stanojlović

Foto: Youtube printscreen/Zadruga official

– Kad god sam bila srećna, kao da ima potrebu da to pokvari. Rodila me je sa 17 godina, pa još dva brata moja. Nije imala prilike da živi kao ja. Branila mi je sve, otišla sam na drugu stranu. Rodila sam dete, to dete je imalo ko da čuva, mogla sam da izađem i da se sredim. Ona to nije imala. Čak dok sam živela tamo pre “Zadruge”, morala sam da dam bratu pare da čuva dete na sat-dva. Ona nije htela da čuva Alekseja. Kad sam bila srećna, htela je to da spreči. Smatram da na neki način jeste ljubomorna – govorila je Anita u emisiji, pa nastavila:

– Stalno je plakala da nema pare. Ja sam ušla ovde da zaradim nešto, izašla sam sa nulom, ali ja nisam kriva za neke stvari koje su se dešavale… Ja sam se zaposlila nakon porođaja. Moja braća mogu da rade i mogu da joj pomažu više nego što sam ja. Prelako je prihvatila moju vezu sa ženom. Odmah je tu postojalo nešto… Odmah je to prihvatila. To mi je bilo čudno. Ja sam se plašila da izađem odavde, kako će da me dočeka jer sam sa ženom. Bile su u boljem odnosu Jovana i ona, nego Jovana i ja. Ogovarale su me. Kad smo se Jovana i ja svađale, pisala mi je: “Biće ti kriv đavo kad je izgubiš”. Rekla mi je da će svedočiti na sudu da mi se oduzme dete, to nije normalno. Kako ja mogu da budem normalna kad se rođena majka tako ponaša prema meni? – poručila je Stanojlovićeva, predtavljajući svoju majku kao “majku iz pakla” kako bi se u našem narodu to reklo.

Jovana Tomić Matora, Anita Stanojlović

Izvor: srbijadanas.com

News Reporter
Advertisements