BRUKA KOJA JE OBIŠLA BALKAN Svađa poznatog sina i oca koja se i dalje prepričava: “On ne zna kako se zove MOJA MAJKA, NE PODNOSIM GA”


Zanimljivo…


Rijaliti programi sve su popularniji i popularniji na Balkanu. Kada nam dosade određeni rijaliti igrači, produkcija pribagava jednom triku – u igru ulaze i njihovi roditelji.

Među prvima je u rijaliti ušao je otac Mikija Đuričića, Mirko, koji je tada bio učesnik kuće “Velikog brata”. Već tada su nastale trzavice, te se Miki tom prilikom bunio što je otac ravnopravni takmičar sa njim.

– Veliki brate, zašto mi ovo radiš. Zašto svi moraju da vide moju initimu i kakav je moj odnos sa ocem. Pa, zašto je on u kući, nije mi jasno – nervirao se Miki u tada ispovedaonici i nastavljao:

– Praviš špansku seriju od mog života. Šta je ovo? Ako Mirko ne izađe iz ove kuće do nedelje, ja pakujem kofere i odlazim. Ne verujem šta se dešava – kukao je Miki tada.

View this post on Instagram

Danas na meniju gulaš od srne i divlje svinje….

A post shared by miki djuricic (@mikidjuricickupinovo) on

Njegovim stopama nastavili su i drugi rijaliti igrači. Tako su tokom rijalitija “Parovi” učesnice bile Aleksandra Subotić i njena majka Ljuba Pantović. One su imale brojne svađe i spletke pred kamerama.

Jedan od najplaćenijih igrača svih vremena Nenad Marinković Gastoz iznenadio se kao i prethodni ukućani kada je video svog oca Đuru u rijalitiju “”Parovi”.

Gastozov tata

Gastozov tata
Foto:Youtube printscreen/Happy TV

– Lep gest je od vas što ste doveli mog oca da budemo zajedno, ali s obzirom na to da ne zna kako se zove moja majka, možete slobodno da ga izbacite. Ja njega ne podnosim – poručio je tada Gastoz.

Nenad je svojevremeno pričao kako nema odnos sa svojim ocem, da se dugo nisu videli ali da nisu u svađi. Đura je objasnio šta je prava istina.

– Demantujem da nisam hteo da ga priznam, nikad do tog trenutka nije došlo niti će da dođe. Ja imam petoro dece i unučadi i svi su u ljubavi svi se slažu. Sticajem okolnosti se desilo to što se desilo, on je završio osnovnu školu otišao za Francusku i putevi su se razišli. Naši odnosi su uvek bili dobri, odnos mene i njegove majke Goce je uvek bio dobar – rekao je tada Đura.

Sličnu praksu preuzeo je i rijaliti “Zadruga” kada su  u takmičenje uveli majku Teodore Džehverović, Gordanu, kao i oca Andrijane Radonjić, Duška. Pored njih, jedno vreme je majka Baneta Čolaka, Jasmina, boravila u velelepnom rijalitiju.

Goca Teodora

Goca Teodora
Foto:Youtube printscreen/Zadruga Official

Jedan od poslednjih slučajeva je porodica Đogani, koja je za ogroman honorar pristala da uđe u rijaliti. Gagi, Anabela i Luna Đogani u trenutnoj sezoni rijalitija “Zadruga”  svakodnevno su pravili lom i haos.

Za više fotografija, pogledajte galeriju:

Izvor: srbijadanas.com