BRUTALAN NOŽ U LEĐA “PROMISKUITETNA JE!” Stanija OSULA PALJBU po Marijani: Okreće Marka PROTIV NJE?


“Od kad ste zajedno, nikakva je prema meni.”


Nakon što ga je Marijana Zonjić oterala od sebe, Marko Osmakić je krenuo za Stanijom Dobrojević, kako bi porazgovarali o današnjim situacijama iz emisije “Pitanja gledalaca” i tome što Dobrojevićeva ne podržava njegovu vezu sa Marijanom.

– Stanija, j*beš i njenu prošlost, da li su joj p*šali po faci, ostavimo sve na stranu – pričao je Marko.

– To možeš ti da ostaviš, ja ne ostavljam. Ako je ona ta imaš moju podršku, ja sam htela za tebe nešto drugo. Što smo toliko dugo krečili? Uprskao si ovo. A Marijana drami bezveze sad, to prepuštam tebi. Stvarno sam mislila da Rešićka može da ti bude uspešna, za Marijanu moje mišljenje znaš. Lojalan je prijatelj, bila je dobra prema meni, ali je malo promiskuitetna. Ne osuđujem je zbog toga. A Bane Čolak neka ne brine za zdravlje moje veze, moj odgovor je bio samo za njega. A Marijana izjavila ljubav Janjušu… – govorila je Stanija.

Marko Osmakčić Stanija Dobrojević

Marko Osmakčić Stanija Dobrojević
Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official

– Ne da ja sad branim Marijanin stav, ali nju je povredilo jer ste bile drugarice u rijalitiju, poslednji hleb ste delile. Ona je u fazonu: “Bar to prećuti” – objasnio je Osmakčić.

– Mora ona da me ubedi da joj je stalo do tebe. Ideš posle kod Marijane, malo pusti da se ohladi, i teme o meni više ne. Eto ti Marko kadar, nema Stanije. Samo neka se ne kači na mene. A ja sam ti najbolji prijatelj i nećeš ga imati kad ja odem – istakla je Stanija.

– Ona će brzo da se ohladi, ne znam kakva će da bude prema tebi – odgovorio je Marko.

Marko Osmakčić Stanija Dobrojević

Marko Osmakčić Stanija Dobrojević
Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official

– Od kad ste zajedno, nikakva je prema meni. I reci joj da se ne ljuti na tebe. Jesi smiren sad? – dodala je Dobrojevićeva.

– Jesam – odgovorio je Marko, pa krenuo ka kući da vežba za Zadrugoviziju.

Kako je sve izgledalo, pogledajte ispod teksta:

Izvor: srbijadanas.com