BRUTALNO IZVREĐAO ĐOGANIJA: Isplivala sramna prepiska gde Nenad na NACIONALNOJ osnovi ponižava pevača


Tuga.


Nakon izlaska iz rijalitija “Zadruga”, reper Nenad Aleksić Ša ne prestaje da šokira javnost iz raznih razloga. Veza sa Tarom Simov pominjanje bivše supruge u negativnom kontekstu i svađe sa Zadrugarima su redovan predmet komentara na društvenim mrežama, ali sada je uradio nešto i preterao je.

Reper više ne bira koga će da vređa i s kim će da se svađa pa je ovaj put opleo po nekadašnjem kolegi i saradniku Bakiju B3.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Baki B3 (@baki_b3_official)

Marko Đedović je objavio šokantnu prepisku Nenada Aleksića sa kolegom iz medija u kojoj je uvredio Bakija na verskoj i nacionalnoj osnovi! Iako je Ša želeo da sve ostane između njih, prepiska je objavljena na Instagramu, na profilu Marka Đedovića. Ša je tom prilikom napisao:

– Kako može da joj se sviđa Šiptar? Bajrush Đogan, predstavlja se kao Andrija Đogani. Ja sam njemu gostovao na pesmi, ali da ga gledam kao brata ne mogu – rekao je Ša.

Đedović je ovo naravno morao dodatno da prokomentariše, s obzirom da je Ša organizovao nastup upravo za Bajram:

– Dragi drugari, eto ko vam je prodao 260 ulaznica za gostovanje za Bajram i ko vas zabavlja. Mislim, 260 od kapaciteta koji je 1000. Koga vi plaćate drugari? Srećan Bajram još jednom svim dobrim ljudima! – napisao je Đedović i ovim prozvao Ša da mu nastupi nisu posećeni.

Izvor: srbijadanas.com