BRUTALNO JE ISPONIŽAVAO! Osman Karić se UKLJUČIO u emisiju, OVOLIKO KOŠTA moral Maje Marinković!


Haos!


Maja Marinković je gostujući u radio emisiji Amnezija progovorila o svom osnosu sa Janjušem, sa kojim je noćas u okviru zadatka provela noć.

– Kakva je razlika između tvog odnosa sa Janjušem od Šopićkinog odnosa sa Janjušem, pošto si provela noć sa oženjenim muškarcem, koliko košta tvoj moral, pošto se vadiš na zadatak? – glasilo je pitanje za Maju.

– Ja sam rekla da je naše drugarstvo interesantno svima. To da smo mi završili u krevetu je malo preterano. Imali smo zadatak da za 15 hiljda imitiramo Anu i Davida, to je bila gluma, između nasa ne postoje nikakve emocije, sve je bila šala. Razlika je u tome što je Drvo reklo da moramo da spavamo u istom krevetu, imali smo dve posteljine, on je spavao bukvalno na ivici kreveta. Mislim da je manje

– Moj moral nema cenu, radiću ono što želim. Imam pravo da se družim sa njim, ovaj zadatak ćemo odraditi do kraja – rekla je Maja.

– Moral joj košta  15.000 dinara, a moj košta nula – rekla je.

Osmana Karić se uključio sa porukom za Maju.

– Majo, moj Stefan je rekao da koštaš 500 dinara, bravo carice, pokazala si da to nije tačno, koštaš 15.000 – rekao je Osman.