BRŽE SRCE OD PAMETI! Luna RAZOČARANA Davidom: PRECENILA GA – Bio je SVETLA TAČKA, sad me gleda POPREKO!


Ne želi kontakt sa njima!


Tokom večeri, modna blogerka Luna Đogani dobila je poziv od Drveta mudrosti da mu se pridruži u Rajskom vrtu ne bi li mu dala odgovore na određena pitanja. Njega je zanimalo mišljenje o sukobu između Zerine i Aleksandre, kao i kakav je sada njen odnos sa ljubavnim parom, Davidom i Aleksandrom.

Naime, pre samo nekoliko noći došlo je do sukoba između Alesandre i Zerine, tokom kojeg je Subotićka otkrila njenu tajnu da je Zerina bila silovana. Tom prilikom ona je razočarala veliki broj ukućana Bele Kuće, kao i širi auditorijum. Od te noći, Zerina nikako da se smiri i neprestano plače. Na pitanje da li zna kakav je sada njihov odnos blogerka je rekla sledeće_

– Koliko znam, nikakav. Posle svega Zerina i ne treba da je pogleda. Ja ću Zerinu uvek podržati. Mislim da nije zaslužila da joj se ovo desi. Žao mi je. Postala mi je kao sestra, prija mi, zezale smo se, smejale i uživale i sada je opet pala. – rekla je Luna.

Luna Đogani

S obzirom na to da je nekada bila dobra sa Aleksandrom Subotićem i sa Davidom Dragojevićem za kog su je pratile i priče da je bacila oko na njega, Luna je govorila o svom odnosu sa ovim zadrugarima.

– Odnos nam je zaista nikakav. Ne želim da imam komunikaciju sa Aleksandrom i Davidom. Razočarala sam se. Malo sam ja pojurila tu sa svojim osećanjima. Ne sviđaju mi se njihovi stavovi, što se inate, što krive produkciju za sve, ne volim ljude koji gaze preko mrtvih da bi stigli do cilja. Svi mi grešimo, ali moraš nekad da imaš malo ljudskosti u sebi. Ne osećam više ono što sam osećala nekada. Imam osećaj kao da im smetam a bili su mi svetla tačka.

IZVOLI, NAĐI DRUGOG! Miki OPSOVAO Suzanu: Non stop KUKAŠ na mene… Ajde u PIČK* MATERINU! (VIDEO)

– David me je više razočarao nego Aleksandra. Uvek je bio nekako svetlija tačka, uvek je bio pozitivan. Međutim, sve se promenilo. Sad me gleda popreko, ništa tu meni nije jasno. Stvoreni su jedno za drugo iako sam u početku mislila drugačije, sad vidim da sam ga precenila! – dodala je Đoganijeva.