“BUDALA I PSIHOPATA”: Sramotno pokušala da Janjuša namesti kod produkcije da ga DISKVALIFIKUJU – Jovana opasnija od Maje!


Otkrivena je pred svima!


Tokom jučerašnjeg dana su Jovana Cvijanović i Marko Janjušević Janjuš ušli u jedan od mnogih sukoba, kada je zadrugar bio malo grublji prema Cvijaovićevoj, što je ona mudro, lukavo, namazano pokušala da iskoristi protiv njega. No, grdno se prevarila.

Janjuš izbacio je naglavačke Jovanu iz sobe za rehabilitaciju. Njega su uplašile njene priče o tome šta je radila bivšim momcima, a onda je ušao u cveno kad mu je rekla da neće da spava zbog nje, što ga je podsetilo na kontrovrznu bivšu, Maju Marinković.

Koren sinoćnjeg sukoba

Jovana je snimljena u toaletu kako sama sebi nanosi povrede, odnosno, štipa svoje nadlaktice.

– “Janjuš je grubo izbacio ali je nije grebao ni štipao! Mala od početka glumi Maju, studirala je sve i moguće da je bila njihov fan, usput je i bolesna”, “I toalet pod kamerama”, “Budala! Sama sebe štipa!”, “Da bi optužila Janjuša? Bolesno” – nizali su se komentari.

Jovana Cvijanović

Foto: Youtube printscreen/ Zadruga Official

Eskalacija i raskrinkavanje

Darko Tanasijević je tokom emisije “Pitanja novinara“, podigao Jovanu kako bi je suočio sa “prljavom igrom” koju je pokušala da igra. Na pomenuto se nevešto pravdala, a za sve je saznao i Janjuš.

– Danas se dogodio jedan incident i za mene Janjuš više ne postoji u rijalitiju. Između nas se rodila ljubav, ali iskreno da kažem ,mene i moje roditelje niko nije vređao, pa neće ni on. On je sa mnom igrao rijaliti, ja sam sada rešila da se sa njim poigram. Nisam htela da se odmaknem od njega! Onakvo guranje, izbacivanje… Meni se to u životu nije desilo, Janjuš mi je pao u očima – započela je Jovana, a onda je Darko rekao da je sramno sebe štipala, što je nju zateklo i zbunilo.

Janjuš

Foto: instagram printscreen/okle.znam_

– Bože dragi! Nisam mogao da je ogrebem nikako, kunem s eu moju braću! To mi je i palo na pamet, kunem se životom mojih… Bože, kakva je ovo budala i psihopata – odbrusio je Janjuš na saznanje da je bio deo malicioznog plana zadrugarke, koji je zbog izmišljenog nasilja mogao i da ga košta učešća, budući da je svaki propust ovog tipa kažnjiv diskvalifikacijom.

Detaljnije o ovoj temi, pogledajte u narednom video zapisu.

Izvor: srbijadanas.com