BUKTI RAT ZBOG PINKA – Milan Milošević i Jovana Jeremić povukli DRASTIČAN POTEZ! Puklo prijateljstvo! (FOTO)


Kontaktirali smo oba voditelja!


Milan Milošević i Jovana Jeremić, čini se, stavili su tačku na svoje dugogodišnje prijateljstvo, a sudeći po listi prijatelja na Instagramu, šuškanja su tačna.

Naime, kolege i dojučerašnji prijatelji otpratili su se sa popularne društvene mreže.

Podsetimo, u novom izdanju emisije “Premijera” voditeljka Jutarnjeg programa Jovana Jeremić, otvorila je vrata svog novog doma, a na pitanje o zanimljivoj slici sa njenim inicijalima na zidu, ona je otkrila da je to poklon od prijatelja kojeg nije imenovala, što je mnoge začudilo, budući da se zna da je to poklon za rođendan od Milana Miloševića.

 

Jovana Jeremić

Jovana Jeremić
Foto: Printscreen/TV Pink

Tim povodom, za Srbija Danas se oglasio i Milošević koji je prokomentarisao njeno prećutkivanje njegovog imena, budući da su prijatelji i budući da se zna od koga je poklon, jer i sam Milan ima sličan ukras na zidu svog doma.

Milan Milošević

– Sve ja razumem, meni je najbitnije da je izjavila da je poklon od jednog prijatelja i to je dovoljno. Celom Pinku je zabranjeno da komunicira sa mnom kao i učesnicima rijalitija, nekom direktno, nekom indirektno. Poštujem njihovu politiku poslovanja svakako. – rekao nam je voditelj za Srbija Danas.

Međutim, da ne cvetaju ruže u njihovom prijateljstvu pokazuje i naprasno “otpraćivanje” sa Instagrama.

Tim povodom smo kontaktirali Milana, dok nam se Jovana nije javljala na telefon, do objavljivanja ovog teksta.

– Ne zanima me iskreno ko me prati na Instagramu, a ko ne. Na večeri sam – rekao nam je kratko Milošević za Srbija Danas.

Izvor: srbijadanas.com