CAR IZMEĐU MAJE I DALILE, A SAD JOŠ I ONA! Bivša Filipova devojka najavila NEZAPAMĆENI HAOS!


– Rijaliti tek počinje.


Maja Marinković je u subotu postala zvanični učesnik rijaliti formata Zadruga. Svojim prisustvom zbog svih odnosa koje je u prošlosti imala sa ukućanima, izazvala je mnoštvo reakcija kako publike tako i zadrugara.

Čim je kročila u Belu kuću, došlo je do sukoba sa bivšim ljubavima Markom Janjuševićem i Filipom Carem kao i njegovom novom devojkom Dalilom Dragojević. Neke od okršaja je već najavila, tako da ako je verovati rečima Marinkovićeve nas čeka potpuni haos.

Ovim povodom, oglasila se i Mina Vrbaški, koja je bila velika ljubav Filipa Cara, i dala svoj sud o ulasku koji se dugo čekao.

– Od Majinog ulaska sam očekivala mnogo više, a ne da napada Dalilu, a sa Filipom da bude lagana! Što se tiče Filipa i Dalile haos tek sledi, on tek spoznaje ko je ona i kakvu prošlost ima i da je to daleko od onoga kako mu je ona prezentovala. Što se tiče njenog odnosa sa Janjušem, mislim da za bilo kakvo pomirenje više nema šanse! – oštro je započela nekadašnja devojka Cara i bivša zadrugarka, a onda je prokomentarisala i špekulacije da ponovo želi da osvoji Mensura, zbog apela na glasače da ne glasaju za Veselinovićevu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mina Vrbaški (@minavrbaski)

– Mensur nema veze sa tim što ja želim Milicu napolju, jer ona mene ne ostavlja na miru sa svakodnevnim komentarima i ružnim konotacijama! Devojka je sama rekla da me nije pratila i da ne zna ništa o meni, a ne ispušta me iz usta, pa što bih ja to tolerisala? Mensur i ja smo završena priča i nema tu prostora za bilo šta! – zaključila je Mina Vrbaški za “Pink.rs”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by MARIJA MARINKOVIC (@majaamarinkovic)

Izvor: srbijadanas.com