CAR PRIZNAO: Želim sa Dalilom… Dejan će da OBOLI! (VIDEO)


Zbunjen.


Filip Car i Dalila Dragojević su rane jutarnje sate proveli u izolaciji, svako u svom krevetu, ali su se ispod jorgana nešto domunđavali.

Car je ustao iz kreveta i krenuo kod Mikija Đuričića, a poziv za Dalilu nije izostao. Ipak, ona je to odbila, pa je Filip otišao kod Mikija sam i iskoristio priliku da mu se požali, upravo na odnos koji ima sa Dalilom.

– Žao mi je, pogubljena je, vidim na njoj. Seo bih i popričao sa njom, a ako popričam, ovaj će da oboli. Ona i ja da sednemo, to je za njega kao da idemo na oltar. Sa druge strane priđem svakome kad vidim da je loše. Žena gleda kao kroz staklo – pričao je Car o supružnicima Dragojević.

– Ovaj nije normalan. On ceo klip pita gde je Tedi, da oni ne bi nešto rekli. Nisu ljudi ništa ružno rekli. Čovek je rekao bilo bi drugačije, to je rekao i za stolom. Mene glava zaboli, neću da komentarišem – pričao je Miki.

– Mi smo svi tužni životi. Najmanji je problem što se Dalila zaljubila u tebe – dodao je Miki.

– Milica i Mensur, da li čovek da razgovara ili sedi sa njom, šta god da uradi je greška… Sve su to kosmičke strasti, a ne ljubavi – govorio je Car.

Izvor: srbijadanas.com