ČEKAJ, A ONA? Karleuša proziva Kiju Kockar i rijaliti igače, a zaboravila je jednu stvar! (VIDEO)


Da li je to fer?


Jelena Karleuša je u svom prepoznatljivom stilu ovih dana napala Kristinu Kiju Kockar, jer smatra da ona kao učesnica i pobednica “Zadruge”, to jest kao rijaliti zvezda, ne bi trebalo da se bavi pevanjem.

Ona je, podsetimo, rekla da bi i njene dadilje mogle da se bave pevanjem, kao i Kija, smatrajući da one sve zajedno nisu dostojne tog posla. Karleuša je nastavila sa prozivkama, što je dodatno iznerviralo fanove Kije Kockar.

Oni su podsetili Karleušu da je i ona, u jednom periodu svoje karijere, bila rijaliti igračica. Jelena je učestvovala u “Velikom bratu” 2009. godine. Tada se odigrala i čuvena svađa između nje i Mikija Đuričića.

Đuričić je tada izneo tezu da političar Nenad Čanak ne može da bude prijatelj sa Karleušom, jer su njih dvoje jednostavno nespojivi.

– Muzika koju ti pevaš i koju predstavljaš, ti si oličenje prošlih vremena, ludila, turbo folkovi i čuda. Ti si jedan od predstavnika turbo folka, a Nenad kao stari roker mi ne ide uz to – konstatovao je Miki.

– Nisi u pravu. Pričaš o stvarima o kojima nemaš pojma. Turbo folk je zaslužan za događanja u devedesetim? – upitala je Karleuša.

Kristina Kija Kockar, Jelena Karleuša

– Mene tvoje mišljenje ne interesuje, niti bilo koga. Ali ti možeš da ga izneseš – nastavila je Karleuša.

– Ma, ja mislio da su tvoje pesme divne, i treba i deca da ih slušaju – rekao je ironično Miki.

– Verujem da ti je velika čast što sediš s nama ovde, kao da smo jednaki, a naravno da nismo jednaki – arogantno je zaključila Karleuša, a Miki joj je uzvratio da jedino nisu jednaki po količini novca koji imaju na računu.

Doduše, ono što Kijini obožavaoci zaboravljaju, jeste činjenica da je Karleuša bila smao gost u “Velikom bratu” i to samo na 24 sata, što baš i ne može da se nazove učešćem u rijalitiju. Šta vi mislite?