“Čekam da se izjasni, NIKAKO DA POKLEKNE” Anita OČAJNA jer nije ušla u vezu sa Anđelom – ne može da dočeka


Poverila se zadrugaru šta misli o odnosu sa Rankovićem.


Anđelo Ranković je napravio pravu pometnju na imanju u Šimanovcima svojim ulaskom. Anita Stanojlović je preko noći zaboravila na Jovanu Tomić Matoru i priznala je da gaji simpatije prema Anđelu.

Anita je razgovarala sa Lukom Majčicom o svom odnosu sa Anđelom. Njoj unosi nemir to što ne zna šta Anđelo misli o celokupnoj situaciji i što nije sigurna šta on želi od nje. Ona je priznala da joj se dopada, ali nije sigurna da on želi da se upusti u vezu sa njom.

– Ne mogu dečku da zavežem oči. Ako mu se ja sviđam može da sedi i sa njih deset ja znam da je moj, ja samo čekam da se izjasni, nikako da poklekne. Baš ga je odužio na intervjuu, zanima me šta je rekao. Uopšte ne znam šta je u njegovoj glavi, već nedelju dana je ovde. Prošle godine nijedan ulazak nije napravio ovoliki haos. Ljudi treba da budu svesni sebe, ne može Danka da bude sa Anđelom, nisu ista liga uopšte – odbrusila je Anita.

Anita Stanojlović

Foto: Youtube printscreen/Zadruga official

– Jedva čekam žurku mislim da će tad biti haos, možda se tad i desi nešto. Kako zamišljaš vezu sa njim? – pitao je Majčica.

– Ne želim da zamišljam, jer mislim da nema ništa od toga – rekla je Anita kroz osmeh.

– Ja baš mislim da ima – rekao je Luka.

– Zašto misliš tako? – zanimalo je Anitu.

Anita Stanojlović, Luka Majčica

Foto: Youtube printscreen/Zadruga official

– Zato što vidim puls i sa tvoje i sa njegove strane – rekao je Majčica.

– Znam da s moje strane postoji, a s njegove mislim da ne preterano. To je neki moj osećaj, da nema ništa od toga – rekla je Anita.

Detaljnije pogledajte u nastavku:

Izvor: srbijadanas.com