“ČEKAM DETE SA MONSTRUMOM, A SAD I OVO” – Viki BURNO reagovala kada su je čula da je PREMINUO


Mlada osoba a toliko nesreće i loših izbora.


Nemanja Vujičić je u svoju nedeljnoj emisiji ugostio trudnu Viktoriju Mitrović koja je na samom početku otvorila dušu o trenutnom osećaju koji ima i strahu od porodice Osmakčić.

Podsetimo, Viktorija Mitrović, zadrugarka koja je svojom potresnom životnom pričom rasplakala ceo region trenutno boravi u najgledanijem rijaliti šou programu “Zadruga”. Njena romansa sa Markom Osmakčić nikoga nije ostavljala ravnodušnim, mnogobrojni brodolomi ali i uzavrela strast ovog mladog para bila je glavna tema pete sezone ovog rijalitija. Javnost je ostala šokirana saznanjem da je zadrugarka u drugom stanju, ono saznanje je unelo nemir u njenu vezu zbog koga je Franjo Osmakčić smislio monstruozan plan kako da se reši nerođenog deteta.

Viktorija Mitrović

Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official

– Kako si se osećala kada si saznala za smrt Franja Osmakčića, a potom i spletku od strane te porodice – pitao je Nemanja.

– Srce je počelo da mi lupa kada sam čula da je preminuo, smatrala sam se odgovornom. Nije mi bilo prijatno. Mislila sam da je on izašao iz nekih drugih razloga, ali kada sam čula da je to bila lažna sahrana da bi se Marko sklonio od mene, to mi je bilo još gore. Potresla sam se, izgubio sam dah – pričala je Viktorija.

Vikrorija Mitrović

Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official

– Taj čovek je moga da bude deda tvog deteta, da li si svesna da će oni odgovarati za ova nedela? U selu su mi rekli da su oni to očekivali od njih – rekao je Nemanja.

– Verovatno ih dobro poznaju, svesna sam svega. Bila sam u fazi šoka… Čekam dete sa monstrumom. Ne mogu da donesem odluku da li da zadržim dete, svakako ću se kajati, šta god da uradim – rekla je Viki.

U video – prilogu pogledajte detaljnije:

Izvor: srbijadanas.com