ĆERKO, TI SI NAJPOZNATIJA LJUBAVNICA Anabela pita Lunu ZAŠTO se ne IZVINI Kiji – odzvanja kuća (VIDEO)


Nova svađa…


Anabela Atijas i Luna Đogani posvađale su se i u garderoberu i spavaćoj sobi nakon emisije “Pitanja gledalaca”. Luna je tokom emsiije rekla kako ne priča sa svojom majkom jer se ona druži, kako je Đoganijeva navela, sa ljudima koji joj ne žele dobro. Takođe, Luna je istakla i da joj smeta što Anabela sve komentariše.

– Ušla si ovde da bi se meni svetila, da mi dokazala da sam ja loša ćerka, a on loš zet. Govoriš o sebi, a ne o meni. Ja sam svoje završla – rekla je Luna.

– Tebe će realnost da strefi kada izađeš. Pogledaj se u ogledalo i vidi da li si srećna. To što sam ja sama, a ljudi mi prilaze… Volela si ti mnoge, pa si im prilazila, a ja plakala napolju. Prvi tvoj otac, da li si mu nekada rekla: “Prestani to da radiš”? – rekla je Anabela.

– Napolju, sto puta. Mene ne pogađa to što radiš. Ja sam postala ravna linija prema svima. Prihvatila sam kao da si ušla ovde da mi se svetiš i zato me ne pogađa. Nećeš me odvojiti od njega! Nećeš me odvojiti od Marka – rekla je Luna.

– Ceo život ti želim da provedeš sa njim. Jelena zna istinu šta tvoj dečko oseča prema njoj. Što se ne izviniš Kiji Kockar? Ti si najpoznatija ljubavnica – poručila joj je Anabela.

Nakon svađe sa majkom, Luna je izletela u dvorište i nervozno šetala po imanju.

Izvor: srbijadanas.com