CIFRA OD KOJE SE VRTI U GLAVI! Ša nakon haosa rešio da PROGOVORI – evo koliko je NOVCA DAO za Tarin spot


Šok!


Nenad Aleksić Ša i dalje ne može da smiri i pomiri sa tim da Tara Simov neće da dođe u kazino na žurku, te je izrevoltirano došao u hotel kod Marka Đedović i Frana Pujasa te za počeo svoju maratonsku priču i ispovest o Tarinom neverstvu i prevari.

– Šta sada radi – pitao ga je Đedović.

– Ne, bio sam u kazinu. Kaže mi da joj trne ruka i noga zbog mene. Treba da kaže da će da se potrudi i da bude okej, znaš kakva bi ona devojka bila… Mi možemo da budemo top, ja treba da budem povređen. Ako si takva kakva jesi, zaustavi se. Ona i dalje uvodi ljude i priča im. Neka prestane. Ja sam rekao da joj ubace kalgon. Veš mašina, neka se opere. Uvek si bio upravu, koga boli ku*ac više – žalio se Ša.

– Ja sam uvek pričao istinu, ona ne zna šta priča – rekao mu je Đedović.

Nenad Aleksić Ša

Foto: Youtube/Zadruga Official

– Prebila si me kao konja, ja sam ćutao, Sprdam se ovde, a ona pravi od sebe žrtvu non stop… Tražila mi 500 evra, ja se vraćam iz Skoplja, kažem nemam sada, ajde pozajmi od nekoga, ona kaže ne može snima kadrove. I sutra dan uplatim joj na tri lika neka, i ona kaže nisi mi ti, ti si bolestan, zamisli. Brate ja sam šest hiljada evra platio spot, ja sam sve vreme bio tu – govorio je Ša.

Detaljnije pogledajte u videu.

Izvor: srbijadanas.com