“Čupao kosu, lupao glavu i vukao po podu” Jeziva ispovest ŽENE koja tvrdi da je ZLOSTAVLJANA – Kristijan uputio ove reči


Kao gost emisije u kojoj je bila i bivša supruga tiktokera, bio je i Golubović.


Nikolina Marović, bivša vanbračna žena TikTokera Ivana Ultimate, u svojoj ispovesti za TV Pink ispričala je jezive detalje porodičnog nasilja koje je kako ona tvrdi trpela dok je živela sa njim, a čak i dok je bila trudna. Kako dalje tvrdi, Ivan ju je tukao 2-3 puta nedeljno nakon što je se pojavio na TikToku. Kaže da joj je čupao kosu, udarao glavu o nameštaj, a navodno čak i gazio dok je bila u 4. mesecu trudnoće.

– Tukao me je otkad se pojavio na TikToku. To je postalo nedeljno od 2 do 3 puta jer sam primetila da me vara. Svaki put sam pokušala da se odbranim iako je bio jači od mene. Jedna njegova ruka je kao pola mene. Nadala sam se da je ovo prolazno i da ću osnovati našu kuću u miru. Kad sam shvatila da ne mogu, počela sam da se odaljavam. Pre nego što se ovo desilo iznajmila sam stan i otišla s detetom. Tada je dete u 11 sati u pidžami izveo iz kuće rečima idite na moju adresu, a ja ću je sačekati u mraku. Ja kad sam se vratila u stan videla sam samo prazan stan, u mraku – počinje Nikolina.

Kako kaže, tek kada je ostala trudna shvatila je s kim živi, a čak i tada je dobijala batine.

– U periodu kad sam ostala trudna sam shatila s kim živim tad je bilo kasno da se vratim kući jer nisam imala podršku nikoga. Partner je bio samo senka pored mene. Najžalije od svega je što sada drži dete u svojim rukama, a to je naše dete, a ja sam dobila zabranu prilaska. On je već ležao za nasilje u porodici. On je meni čupao kosu, vukao me je od kuhinje do kupatila i lupao moju glavu o cipelarnik, o štokove… Bitno je da sam izašla živa, da sam još jača nego pre. Nikada nisam prijavila nasilje jer je već ležao u zatvoru. Njegova deca su bila odvojena od njega.  Bila sam 4. mesec kad sam spomenula devojku s kojom me je varao. Bacio me je na pod i gazio po glavi – navodi ona.

Ona dalje tvrdi da je dobila i zabranu prilaska detetu, nakon što je bebisiterka dala lažnu izjavu.

– Date su lažne izjave, da sam se ja samopovređivala, da sam udarala njega. Nije napomenuto da je on mene tukao. Najžalije od svega je što sada bez srama i obraza drži dete u rukama, ja imam zabranu prilaska detetu. Ja ne mogu da spavam od trauma – pojasnila je.

Tik Toker negira optužbe za nasilje

Nakon Nikolinine ispovesti za medije, oglasio se i Ivan Ultimate koji je sve negirao.

– Nadležne institucije su donele odluku koja je najrealnija. Ona i ja znamo šta je bilo, nemojte da me terate da iznosim u javnost materijal. Ne želim da je blatim u medijima, to što je ona došla tu po neko sažaljenje, to je njeno pravo. Meni nije cilj da je odvojim od deteta, ali tvrdim na osnovu agumenata koje imam da ona nije podobna majka. To su nebuloze da sam je ja tukao. To su gluposti da sam ja nju zatvarao u kavez – rekao je.

Ipak, on kaže da starateljstvo još uvek nije dobio.

– Ali dobiću ga sigurno. Bebisiterki i meni je život bio ugrožen tog dana, ona je i prijavila celu situaciju. Nikolina dobro zna šta se dešavalo i ja imam deset svedoka koji su videli sve, zamolio bih je da priča kako jeste sve – ispričao je za Pink TV.

Inače, gost u Novom jutru, bio je i Kristijan Golubović koji je bivšoj ženi tiktokera uputio najtoplije reči i savetovao kako treba da se nosi sa čitavom situacijom i da bude iznad svega i hrabra.

Izvor: srbijadanas.com