DA LI JE OVO MOGUĆE? Iznenadićete se kada vidite ženu doktora Popca iz Srećnih ljudi

Kakoo?!

Serija “Srećni ljudi” koja se i sada emituje i dalje privlači ogromnu pažnju gledalaca. Novije generacije obožavaju ovaj hit i gotovo da nikada neće izaći iz mode. Jednostavno “evergrin” domaće kinematografije.

Mnogi skečevi glumačkih gromada izazivaju osmehe svih gledalaca i prepričavaju se godinama unazad. Nažalost, ta glumačka ekipa je u dosta okrnjenom sastavu jer su mnogi glumci preminuli. Ipak, posle njih ostale su uloge po kojima se pamte, i neki od njih su bukvalno zamenili vlastita imena sa onima iz serije.

Mnogo njih se pormenilo za više od 20 godina, ali neki, mnogi će reći, na bolje.

Pogledajte jednu od scene lepe Marine, supruge doktora Popca i zeta čuvene Antonije!

Ipak, posle više od 20 godina od snimanja serije Marina, to jest glumica Bojana Kovačević sada izgleda bolje nego dok je snimala seriju. Svi su iznenađeni i šokirani njenim izgledom, a godine za nju kao da su stale.

Pogledajte kako ona danas izgleda!

Bojana Kovačević

Bojana Kovačević je rođena 4. jula 1967. godine u Beogradu. Već nakon treće godine gimnazije 1985. godine upisala je Fakultet dramskih umetnosti u klasi profesora Arsenija Jovanovića. Diplomirala je 1990. godine glumu na proznom delu Vodena vila odlazi, austrijske spisateljice Ingeborg Bahman, uz samostalnu adaptaciju i režiju.

Filmske i tv uloge po kojima je upamćena su: Marina (Srećni ljudi), Žizela (Ulica lipa), Liki Zindović (Otvorena vrata), Pola (Moj rođak sa sela), Juca (Kir Janja), Ljubica (Nož), Ljiljanina majka (Kad ljubav zakasni), itd.

Živi i radi u Beogradu, udata je i ima sina Relju.