DA, ODRIČEM GA SE! Marinković javno priznao da ga ne zanima dete koje je dobio sa Miljanom!


Šokantno priznanje!


Ivan Marinković ne samo da ne voli Miljanu Kulić već je spreman da se odrekne njihovog sina Željka i da dozvoli da mališana prizna budući suprug Lazar Čolić Zola!

PUŠTEN MIKIJEV I SUZANIN INTIMNI SNIMAK: Hteli u zemlju da propadnu od stida – vidite im face! (VIDEO)

Miljana Kulić, Lazar Čolić

Ivan je potpuno nedvosmisleno poručio da ga ne zanima ništa u vezi sa Miljanom, pa ni njihovo zajedničko dete.
Na pitanje da li mu je poznato to da je Miljana našla dečka za kojeg želi da se uda i koji će priznati malog Željka, Ivan je odgovorio da ga to ne zanima.

Miljana Kulić i Ivan Marinković

– Čuo sam, ali baš me briga. Uopšte me ne zanima šta Miljana radi, a što se mene tiče, može da se uda za koga god hoće. To je njen život. Miljana me ne zanima, kao da nikad nismo bili zajedno – rekao je kontroverzni učesnik rijalitija Parovi, a posle opaske novinara da je akcenat na njegovom sinu, koga će priznati drugi čovek – Ivan otvoreno kaže da ga ni to ne interesuje.

– Neka ga prizna slobodno, ne zanima me. Neka rade šta hoće – rekao je Ivan i nije ni trepuno.

Miljana Kulić, Lazar Čolić

Na pitanje da li to znači da se odriče sopstvenog deteta, odgovorio je kao iz topa potvrdno:

– Da, odričem ga se. Kada izađem iz rijalitija videću da li ću uraditi DNK – poručio je on.

Miljana Kulić

Da podsetimo, Miljana i Zola odlučili su da se vere za dvadesetak dana u rijalitiju “Zadruga“, posle tek petnaestak dana zabavljanja, a po završetku rijalitija planiraju i venčanje. Zola je, prema rečima njegovog menadžera Bobana Majstorovića, već dugo zaljubljen u Miljanu i zbog toga je ušao u rijaliti, kako bi joj se približio. Njihovu vezu podržavaju i roditelji buduće mlade, a Miljanin otac Siniša Kulić je rekao da jedva čeka da Zola postane zet i da se nada da će on priznati njegovog unuka. Prema rečima Zolinog prijatelja, njegova majka oduševljena je budućom snajkom.