“Daj tri hiljade evra da se pomirimo!” Nakon što su ga PRETUKLI zbog Ane Korać, Filipa zadrugarka UCENJIVALA!?


Otkrio sve!


Velika prašina se digla ovih dana u medijima kada je bivši dečko Ane Korać najavio da će ući u Zadrugu i da će tamo otkriti

On je večeras stigao u Šimanovce gde ga je ugostila Dušica Jakovljević, a onda su mu novinari postavljali pitanja.

On je govorio o svemu, a počeo je od automobila koji su mu zapalili.

– Ona nema vozačku dozvolu, mogla je da vozi samo kada sam ja tu. Ona je znala i do 250 da vozi. Meni je tada bilo drago da je usrećim, a to je bio moj izbor – rekao je Mijatov.

– To veče, ja sam spavao u njenom stanu. Do tada je sve bilo ful, non stop smo bili zajedno, bili smo skroz zajedno – ispričao je on.

– Ona je jedno veče htela da ode na neku žurku i ja sam joj dao auto. Taj auto je bio svaki dan na ulici. Tog jutra je zapaljen. Taj auto je mogao biti zapaljen svaki dan, u svakom momentu, a zapaljen je baš tada kada je Ana vozila – rekao je on.

On je ispričao i da su ga zbog nje pretukli.

– Imao sam problem zbog nje, prošlog leta su me pretukli zbog nje i rečeno mi je da je to zbog Ane jer sam rekao da je auto zapaljen zbog nje. Gazili su me i tukli. Ona je mis lila da će tako da se odbrani od mene. Tražila mi je tri hiljade evra da se odljuti – rekao je Filip.

Zatim je progovorio o njenim plastičnim operacijama i tome kako joj je pomogao oko ovoga.

– Konkretno nos, jagodice i bradu je radila u Turskoj. Operacija je koštala 4.700 evra, a sve zajedno sa kartama koštala je 7.000. Onda je ona počela da cveta – rekao je on.

Mijatov kaže da je njihova veza bila površna.

– Mi smo bili više u kombinaciji nego u vezi, ona je imala više njih, znao sam to i to mi nije smetalo. Odgovaralo mi je to, čak mi se javi da joj kupim ovo, ono, meni je prijalo njeno društvo – rekao je Mijatov.

– Jednom nije htela da mi da i čim sam joj dao hiljadu evra, ona je dala – rekao je Mijatov.