DAVIDA KONAČNO IZVELI NAPOLJE: Zahtevao je da ga puste – NISU mogli da ga odbiju! Evo gde je SAD (FOTO)


Teško mu je.


Novi haos u ljubavnom trouglu “Zadruge 2”. Nakon što je povratnica u rijaliti Aleksandra Subotić žestoko oplela po Davidu Dragojeviću govorivši mu “da je muška prostitutka”, bivši fudbaler je nasrnuo na nju i odgurnuo ju je.

Potom je potpuno izgubio kompas, urlikao je po Beloj kući počeo sve da lomi. Obezbeđenje ga je izbacilo napolje i jedva smirilo, a onda je odveden u zatvor. Tamo je kroz otvoren prozor razgovarao sa Lazarom Jeremićem i istakao kako želi da izađe sa imanja i da priča sa produkcijom.

Međutim, produkcija je odlučila da mu ne ispuni želju i Dragojević je nekoliko sati proveo u zatvoru. Bilo mu je veoma teško, nije mogao da spava i samo se premeštao s mesta na mesto. Čak je radio i zgibove na krevetu da se smiri.

On je u jednom momentu zatražio od momka iz obezbeđenja koji ga čuva u zatvorskoj jedinici da ga pusti napolje – da ide u toalet. Taj zahtev nisu mogli da odbiju i u pratnji obezbeđenja, on je izašao iz zatvora i otišao u obližnji toalet.

Kada je obavio fiziološke potrebe, momak iz obezbeđenja ga je sproveo nazad u ćeliju, gde je David nastavio da potpuno izgubljeno gleda i razmišlja o svemu. Legao je na krevet, pokrio se, ali ipak nije mogao da zaspi.