Đedović okrenuo leđa Matoroj – izvređao je zbog nove situacije sa Anitom, ne može da veruje svojim očima


Marko je uvek bio pravedan tako da ne zna zašto se njegova drugarica ovako ponela.


Marko Đedović je u razgovoru sa Milenom Kačavendom istakao da se teško vezuje za ljude.

Vrlo brzo je to pokazao i na delu, kada je opleo po svojoj bliskoj prijateljici Jovani Tomić Matoroj koja ne zna kako da se ponaša nakon raskida sa Anitom Stanojlović.

On je izgleda zaboravio koliko je imao uticaja na Matoru tvrdeći da je Anita Stanojlović zbog svog dopisivanja sa Mateom iz Splita ispala gora i od Dalile Dragojević koja je imala odnose na par metara od svog tadašnjeg supruga Dejana Dragojevića

Zadruga 7

Foto: Youtube printscreen/ Zadruga Official

– Je l’ te je prevarila?! Jeste. Je l’ htela da se pomiri?! Jeste. Je l’ si htela da se pomiriš?! Nisi. Mesec dana nisi htela da pričaš, ja smatram ispravno. Jurila te, molila te, nisi htela. Posle toga, ušao Anđelo, svideo joj se Anđelo, ušla sa njim u odnos. Nakon svega toga, ti nisi htela sa njom da pričaš, ti si je oterala, ti si govorila da nema šta s njom da pričaš, ti si tražila razvod, ti si sve to i ti na kraju kukaš. Da li si ti normalna?! Ti tražiš objašnjenje od devojke koja je to uradila, ti pričaš da se ona kune i laže, a onda tražiš da potvrdi tvoje istine. Dogovori se sa sobom šta je s tobom. S kim da se pomiriš si htela?! Da li si ti normalna?! Ne razumem – prepričavao je Đedović.

To mi je najgore kada ustane i kaže: “Jesam iskompleksirana” – rekla je Kačavenda.

Zadruga 7

Foto: Youtube printscreen/ Zadruga Official

– Znači ti bi se pomirila sa nekim jer si iskompleksirana?! Prošlo je četiri meseca od kako smo sve ovo saznali…Koga boli ku**c za šta je Lepi Mića, za šta je?! Je l’ to sprečava bilo koga da živi svoj život – rekao je Đedović.

– Je l’ ona inače takva? – pitala je Kačavenda.

– Ne znam šta joj je, ona je ovde sedam godina. Ne mogu da slušam budalaštine, ona priča budalaštine. I klimaj glavom i saslušaj i razumi. Na klipovima sam joj objasnio milion stvari, ne može da shvati neke stvari – rekao je Marko.

Detaljnije u nastavku:

Izvor: srbijadanas.com