Đedović RASKRNIKAO LAŽI Maje Marinković – Sasuo joj SVE u lice bez dlake na jeziku, Maja dobila šamar realnosti, pa ostala U ŠOKU


Nije štedeo reči, a ona ovo nije očekivala ni najmanje.


Marko Đedović sasuo je nikad surovije Maji Marinković sve što misli o njoj i zamerio joj što se nakon brutalnih reči pomirila sa Miljanom Kulić, ali i najstrašnije vređala Aneli Ahmić i Aleksandru Nikolić.

 Nemaš problem, videli smo druženje, meni si na krevetu rekla da bi bila sa nama da izađemo u grad. Pričaš o zakletvama, a ti se klela u oca koji te je podigao i samo njega imaš, kanal, netačno. Ja ti pričam kako ti pričaš neke stvari, a nije sve tako. Nemaš ti mržnju prema njoj, nego ti napadaš jer je dobra fora. I meni je dobra fora da se svađate, pa zato i ćutim. Kako možeš da pričaš da ćeš sa ološima da izlaziš? – rekao je Đedović.

– Ne, ona je prema meni bila korektna i ja prema njoj dok Janjuš nije došao i ona situacija u rehabu i od tada kreće konflikt – rekla je Maja.

– Vidi, onda: “Objektivna sam, ja smem sa svakim”, posle toga ideš i moliš Miću da ti ispegla situaciju sa Miljanom, posle toga pričate jedna drugoj priče u kupatilu. Sa Slađom nisi otišla do kraja, ne biraš s kim se družiš, kada uđeš u konflikt ne ideš do kraja zato što ni tebi ne odgovara, ne odgovara ni njoj. Ja sam imao s nekim s kim sam se družio konflikt, ali se nismo onako prozivali i vređali i vikali da nas je sramota – rekao je Đedović.

Marko Đedović, Maja Marinković

Marko Đedović, Maja Marinković
Foto: Youtube printscreen/Zadruga official

– Ti bi mogla da kažeš kada se sad posvađaš: “Sramota me je”, a ti si nastavila da se družiš s njom. Znači, ti si na moru bila sa osobom od koje te je sramota – rekao je Anđelo.

– Mene ovde ljudi gledaju kao pretnju. Ovo se gleda od 2. septembra. Ovde su svi bogougodni mesec, dva, tri – rekla je Maja.

Marko Đedović, Maja Marinković

Marko Đedović, Maja Marinković
Foto: Youtube printscreen/Zadruga official

– I ti si kako ti treba. Boža kaže da bi te je**o, ti ga posle tri dana zoveš da ti nosi džakove… Nisi ti bila strejt, pa lezbijka, pa strejt pa da te pohvali narod jer ne voli takve vrste odnosa… Šta je ta Aleksandra toliko strašno uradila?! Došla ovde, prozivali je kao za sve vas – rekao je Marko.

– Za mene niko nikada nije rekao da sam ku**a – rekla je Maja.

– Ne možete da imati tri, četiri partnera za 10 meseci i da ne budete ku**a, ku**e ste – rekao je Đedović.

Izvor: srbijadanas.com