DEJAN DRAGOJEVIĆ PROGOVORIO O ALEKSANDRINOJ PREVARI SA CAREM “Njena želja za rijalitijem je bila veća od…”


Iskreno!


Dejan Dragojević, pobednik pete sezone rijalitija “Zadruga” uključio se telefonskim putem u emisiju na televiziji Pink, pa je tom prilikom ptogovorio o prevari Aleksandre Nikolić sa Filipom Carem.

Aleksandra je nedavno izjavila da nije podržana od strane Dejana u nekim situacijama, a Dragojević je na to, u svom stilu, imao itekako šta da kaže. Takođe, prokomentarisao je i njenu izjavu da su emocije prema njemu jednostavno nestale.

Dejan Dragojević

– Sve su to izgovori. Nema potrebe da sada pričam o tome, da kao branim sebe, napadam nju ili obrnuto… Njoj je želja za rijalitijem bila mnogo veća nego za opstankom u spoljnjem svetu. Ja kada sam izašao iz rijalitija, vratio sam se u svoju dečačku sobu, nisam imao sebe, izgubio sam identitet, tako da nisam imao ni svoju sigurnost a kamoli da budem sposoban da je pružim nekom drugom. Sve što se vuklo kroz peticu, samo je nastavak sve onoga što ljudi imaju u podsvesti. Svi neki odnosi koji su se spekulisali, eskaliralo je u veze, vezice… Bilo je mnogih situacija čak, koje sam ja zamerao, nisam razumeo potrebu za nekim stvarima, ali sada smo videli u šestoj sezoni, odakle ista – rekao je Dejan.

– Svako u životu treba da ima jednog Filipa, koji će ti uvek otvoriti oči. Meni je on drag! U početku mi je možda bilo krivo, ali kada sam video šta mi se sve otvorilo, nema potrebe da imam gard… Sve što uzima, meni nije valjalo, tako da je sve u redu – nasmejao se Dejan.

Dejan Dragojević
Izvor: srbijadanas.com